• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin insanlar evlenemez mi ?

Jareau

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
351
172
23
29
Ablalarım ve kardeşlerim bu aralar forumda birçok evlenemiyorum evlenemeyecekmiyim gibi konular açılıyor bunlardan birinide ben açtım geçenlerde 23 yaşındayım ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum bazı ablalarım kızdılar hatta 23 yaşında bunları düşürme yüzündeki çillerle alakası yok vs. Ama insan yinede kendini üzmekten alıkoyamıyor ben kendimi hep çirkin bulmuşumdur insanlar biraz özgüvenli ol derler ama özgüvenli olmak için önce kendini beğenmek gerekir güzel olmak gerekir benim fikrim bu dediğim gibi yüzümde çiller gözaltı morlukları yuvarlak patates gibi bir surat kocaman birde burun var :KK43: bu zamana kadar kimse beğenmedi arkadaşlarımın birçok beğeneni olmuştur benim hiçbir zaman olmadı aslında bunu fazla takmıyordum ama son olarak internetten konuştuğum biri beni buluştuktan sonra beğenmeyince durum vahim demekki dedim :KK43: herkes yine aynı konuyu açmışsın demeden soruma geçmek istiyorum çirkin insanlar evlenemez mi ? Çirkin olduğu için evde kalan evlenemeyen tanıdıklarınız var mı ?

Öz güvenli olmak önemli, önce siz kendinizi sevmeli, beğenmeli, güvenmelisiniz ki insanlara bu enerjiyi aktarasınız. Güzel olmak öz güvenli olmakla eş değer değil.
Kalple ve enerjiyle daha çok alakalı bence bu tarz şeyler, daha doğru sonuçlar alırsınız sizi gerçekten seven biriyle birlikte olursunuz. Vakti gelince sizin kalbinizi seven biriyle birlikte olacaksınızdır inşallah.

geçen yolda bir bayan gördük yünde tek bir boş yer yoktu her yeri çil ,
kızımda benım çilli yüzü sevdiğimi bildiği için ayyy anne kızın yuzunu gördün mü dedi
evet görüdm dedimm sen seviyorsun yaa yaa benımde yuzum öyle olsaydı dedi ,
sne öylede güzel olurdun bebegım dedim ,

kızımın yüzündeki ifade tamamen değişti ,

ne olursa olsun kendını sevmeyi ögren

Annemin bi akrabasi var. Adam yakisiklimi yakisikli annem diyor gencken tüm kizlar siraya giriyordu onunla sevgili olmak icin. Adam hala yakisiklidir. Neyse.
Evlenmek istedigini ailesine acilmis gitmisler sevdigi kizin ailesinle tanismaya. Ailesi kizi görünce resmen soka girmis. Kiz cirkin mi cirkin. Hatta ogullarina demisler sen bukadar güzelken neden bu kizi sectin diye ve ogullarin cevabi su olmis: sizin icin cirkin olabilir ama benim icin dünyanin en güzel kizi ve onu seviyorum ve evlenmek istiyorum.

Hikaye gibi oldu ama gercekler bunlar hatta kendisi hala anlatir bunlari :)

Hicbir zaman kendine cirkin gözüyle bakma. Herkesin bir nasibi vardir. Güzelligini degil kalbini sevsin seni seven!

Sorunun cevabini da anlattigim gercekten cikarabilirsin :)

Ne kadar kafaya takıyorsun şu güzellik meselesini :işsiz:
Bak güzelim bu işler kader kısmet.
Yani boya posa bakmaz gönüle bakar
Çirkin diye evde kalan kimse görmedim

Toplumumuzda güzel bir söz var *Allah çirkin bahtı versin.* denir.

Kimin kısmeti kim, ne kadar güzel ne kadar çirkin, Ne kadar iyi ne kadar kötü orasını Allah bilir.

Henüz erken ama en önemlisi özgüven o sende olsun gerisi bir işe yaramaz.

GÜZELLİĞİN ON PAR'ETMEZ
Güzelliğin on par'etmez
Şu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa

Tâbirin sığmaz kaleme
Derdin dermandır yâreme
İsmin yayılmaz âleme
Âşıklarda meşk olmasa

Kim okurdu kim yazardı
Bu düğümü kim çözerdi
Koyun kurt ile gezerdi
Fikir başka başk'olmasa

Güzel yüzün görülmezdi
Bu şak bende dirilmezdi
Güle kıymet verilmezdi
Âşık ve maşuk olmasa

Senden aldım bu feryâdı
Bu imiş dünyanın tadı
Anılmazdı Veysel adı
O sana âşık olmasa

Nasipten ötesi yok ben evlenmiyecem diye tutturdum ...25 yaşıma geldim evleneceğim dedim... meğerse eşim benden 6 yaş küçük olduğu için ALLAH bekletmiş..öyleya ben 20 yaşımda evlenseydim 14 yaşındakı k.çında shortlu çocuklamı evlenecektim:sopa:

Ablalarım ve kardeşlerim bu aralar forumda birçok evlenemiyorum evlenemeyecekmiyim gibi konular açılıyor bunlardan birinide ben açtım geçenlerde 23 yaşındayım ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum bazı ablalarım kızdılar hatta 23 yaşında bunları düşürme yüzündeki çillerle alakası yok vs. Ama insan yinede kendini üzmekten alıkoyamıyor ben kendimi hep çirkin bulmuşumdur insanlar biraz özgüvenli ol derler ama özgüvenli olmak için önce kendini beğenmek gerekir güzel olmak gerekir benim fikrim bu dediğim gibi yüzümde çiller gözaltı morlukları yuvarlak patates gibi bir surat kocaman birde burun var :KK43: bu zamana kadar kimse beğenmedi arkadaşlarımın birçok beğeneni olmuştur benim hiçbir zaman olmadı aslında bunu fazla takmıyordum ama son olarak internetten konuştuğum biri beni buluştuktan sonra beğenmeyince durum vahim demekki dedim :KK43: herkes yine aynı konuyu açmışsın demeden soruma geçmek istiyorum çirkin insanlar evlenemez mi ? Çirkin olduğu için evde kalan evlenemeyen tanıdıklarınız var mı ?

yerim seni ne tatlı anlatmışsın

çirkinlik göreceli bir durum kesinlikle

gönül kimi severse dünya güzeli odur demişler

çirkin demeyimde benim güzel bulmadığım ve evli olan arkadaşlarım var kocaları tarafından güzel bulunan ve sevilen :anneadayı: :KK68:

Annemin bi akrabasi var. Adam yakisiklimi yakisikli annem diyor gencken tüm kizlar siraya giriyordu onunla sevgili olmak icin. Adam hala yakisiklidir. Neyse.
Evlenmek istedigini ailesine acilmis gitmisler sevdigi kizin ailesinle tanismaya. Ailesi kizi görünce resmen soka girmis. Kiz cirkin mi cirkin. Hatta ogullarina demisler sen bukadar güzelken neden bu kizi sectin diye ve ogullarin cevabi su olmis: sizin icin cirkin olabilir ama benim icin dünyanin en güzel kizi ve onu seviyorum ve evlenmek istiyorum.

Hicbir zaman kendine cirkin gözüyle bakma. Herkesin bir nasibi vardir. Güzelligini degil kalbini sevsin seni seven!

çok teşekkür ederim bunu anlattığınız için moral oldu bana demekki sadece dış görünüşe bakmayanlarda varmış umarım benim karşımada böyle biri çıkar Hoppa

yerim seni ne tatlı anlatmışsın

çirkinlik göreceli bir durum kesinlikle

gönül kimi severse dünya güzeli odur demişler

çirkin demeyimde benim güzel bulmadığım ve evli olan arkadaşlarım var kocaları tarafından güzel bulunan ve sevilen :anneadayı: :KK68:

Hiç beğenen çıkmayınca insan öyle düşünüyor işte :KK43: umarım benide güzel bulan biri çıkar :KK61:

Öz güvenli olmak önemli, önce siz kendinizi sevmeli, beğenmeli, güvenmelisiniz ki insanlara bu enerjiyi aktarasınız. Güzel olmak öz güvenli olmakla eş değer değil.
Kalple ve enerjiyle daha çok alakalı bence bu tarz şeyler, daha doğru sonuçlar alırsınız sizi gerçekten seven biriyle birlikte olursunuz. Vakti gelince sizin kalbinizi seven biriyle birlikte olacaksınızdır inşallah.

İnşallah Hoppa

her güzel kadına Allah çirkin şansı versin dediklerine göre çirkinlerin bahtı açık oluyor demek ki... ne kadınlar var yanında ne adamlar... ne adamlar var yanında ne kadınlar... karakter,işve,cilve birazda şans işi yani kader kismet...

Bu kiza boyle bir ornek gerekiyordu aslinda boyle dusunen herkese gerekiyor.

her güzel kadına Allah çirkin şansı versin dediklerine göre çirkinlerin bahtı açık oluyor demek ki... ne kadınlar var yanında ne adamlar... ne adamlar var yanında ne kadınlar... karakter,işve,cilve birazda şans işi yani kader kismet...

Ben hem çirkinim hem şansım yok :KK43:

5 günde bir böyle bir konu açıyorsun farkında mısın ?
Sorun çirkin olmakta falan değil,özgüvenin olmamasında bence.Biraz kendine güven.Hayır çirkinsen de çirkinsin,ben de güzel bir kadın değilim hatta çirkinim diyebilirim,ne yapayım,kendimi camdan mı atayım ? Onun yerine kafanın içini doldur ileride daha çok lazım olacak.

Gercekler neyse onu anlattim. Inanirmisin millet hala sasiriyor o adam o kizla nasil evlendi diye.. ama bi gör bak cok mutlular birbirlerine askla bakiyorlar 30-35 yil olmus evleneli :)

Ne guzel masallah insan sevdikten sonra zaten onemi yok.

Ne guzeller deger gormuyor bosuna dememisler bahtin guzel olsun.

Back