• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cirkin hissetmek

Alys Alys estetkli memeli olarak konuşuyorum :)

Ben 5 yaşından bu zamana yüzerim, kürek kadar omuz, dümdüz memem vardı
3 sene önce protez yerleştirildi, ki kas zarı altı en zor iyileşmesi olan
İnan hepsi 15 gün
Ağrısı ilk 2 gün, yara iyileşmesi, korsenin çıkması ve meme ağırlığına alışmak sadece 15 gün :))

O kadar güzeller ki, gören herkes randevu aldı ameliyat için :)

Meme önemli ya, ben çok seviyorum onları, çok mutluyum:)
Kesinlikle katılıyorum . Benim de yüzmeden dolayı omuzlarım geniş . İyi ki , iyi ki yaptırmışım . Gören herkes peşime randevu aldı .Yürüyüşe başlamam 4 gün ( doktor eve gitme , çık bugün gez demişti :) ) Rahat yüzmem 2 ay sürdü ...

Hayatım boyunca kendim için yaptığım şeyler sıralamasında ilk üçe girer :)

yok son paragrafta yazdiklarimi dert etmiyorum veya dert ettiklerimi cozmeye calisiyorum,
saclarimin karakteristigi midir nedir bilemiyorum, sik sik kestirmeme ragmen kiriliyorlar.
Saçlarınızın neme ihtiyacı var sanırım, hindistancevizi yağı ile bakım yapın, saçlarınızı yıkadıktan sonra saçlarınız ıslakken gliserin sürün, saçlar mutlaka ıslakken sürülecek, saç derinize değil saçın kendine uçlara kadar saç serumu uygular gibi yapın. Durulamaya gerek yok ama isterseniz yarım saat bekletip hiç şampuan yapmadan direkt durulayabilirsiniz, bir de elma sirkesi ile saç durulama yöntemi var saçlar inanılmaz yumuşak ve parlak oluyor.

spora ara verdim ama yeniden baslayacagim.
silikon disinda bir cozum var midir diye ilk arastirmami yapayim buradan.
evet belki cozumu kolaydir ama cok kotu hissettim kendimi bu hafta boyunca, yeni fark ettim :KK43:
Aynı durumdan muzdarip olan biriyim. Çözüm aradım sürekli ama silikon dışında başka çözüm yok maalesef. Yağlarmış kremlermiş güvenmeyin derim

Spor yap bende basladim toparliyor gibi.
1ay duzenli olacak videolardan izle kas yapilmali kolve sirt kaslari guclu olursa memede toplar zaten butun kadinlarin sorunudur bu bosver meme kanseri olmayalimda Allah korusun sarksin dert degil olmadi tak destekli sutyeni bitsin

Zamanla biraz düzeliyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum .Büyük oğlumu hiç emziremedim .Şuan hamileyim her gün dua ediyorum emzirebileyim diye.
Mutlaka emzirin ne yain ne edin emzirin olmasi sutunuzu hergun periyodik sagin ve bebege verin bu hem bebek hem meme sagligi icin cok onemli

peki bıraktıktan sonra eski haline döndü mü göğüslriniz

Ben sürekli kullandığım için bunu çok farketmedim ama zamanla eski haline dönebilir tabii ki.Herhangi bir rahatsızlığınız yoksa her zaman kullanabilirsiniz.Çörek otu ölümden başka her derde deva.

Merhaba herkese,

2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.

kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.

Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.

Var midir cozum, yok mudur?
Tabiki vardır, çözümü estetik :)

Mutlaka emzirin ne yain ne edin emzirin olmasi sutunuzu hergun periyodik sagin ve bebege verin bu hem bebek hem meme sagligi icin cok onemli
Çok istiyorum emzirmek. Emzirebilen kadınlarada imreniyorum .Oğlum erken doğdu. Memeyi güçlü bir şekilde tutamadı. Üzüntüden kesildi süt. İnsallah zamanında doğururum ve emzirebilirim.

Sarkıklık için askı operasyonu varmış ama seninki aynı zamanda küçükmüş. Güzel görüntü diyorsan silikon ameliyatı şart bence.
Zira başka şekilde düzeleceğini sanmıyorum. Ben de oğlumu sütten keseli 3 buçuk ay civarı oldu. Tahmin edebiliyorum yani.
Ben ileride belki ikinci çocuğu yaparım diye şu an sarkık idare ediyorum.

Kardeşim silikon taktırdı 3-4 ay önce. Kas altı olduğu için biraz ağrılı oldu. Ama en sağlamı oymuş..

Alys Alys estetkli memeli olarak konuşuyorum :)

Ben 5 yaşından bu zamana yüzerim, kürek kadar omuz, dümdüz memem vardı
3 sene önce protez yerleştirildi, ki kas zarı altı en zor iyileşmesi olan
İnan hepsi 15 gün
Ağrısı ilk 2 gün, yara iyileşmesi, korsenin çıkması ve meme ağırlığına alışmak sadece 15 gün :))

O kadar güzeller ki, gören herkes randevu aldı ameliyat için :)

Meme önemli ya, ben çok seviyorum onları, çok mutluyum:)

Size bir sorum olacak izninizle, dokusu nasıl acaba sert mi, yumuşak mı öncesine kıyasla çok merak ediyorum.

Ben de çok yüzerim, omuzlarım boyuma ve vücuduma göre bayağı geniş. Memelerimi seviyorum ama bir tık büyük olsalar üzülmezdim sanırım. Ama sert olur mu acaba şeklinde çekincelerim var.:KK23:

70A'dan bildirdim.

Size bir sorum olacak izninizle, dokusu nasıl acaba sert mi, yumuşak mı öncesine kıyasla çok merak ediyorum.

Ben de çok yüzerim, omuzlarım boyuma ve vücuduma göre bayağı geniş. Memelerimi seviyorum ama bir tık büyük olsalar üzülmezdim sanırım. Ama sert olur mu acaba şeklinde çekincelerim var.:KK23:

70A'dan bildirdim.

doku yok desem cevap olarak :olamaz:

70A'dan bildirdim.
İlk zamanlar, yani ilk 3 ay sertti, ama zamanla yumuşadı, nasıl desem, spor yapınca popon nasıl sıkılaşır, yumuşak ama sıkıdır eti diri durur öyle oldu.
Yan yatarken, sırt üstü yatarken o yumuşaklık doğaldan farksız görünür mesele.
Benim yöntem kas zarı altıydı, etkisi vardır muhtemelen bunun da.
3 sene oldu ağustos ayında, eski halimi hatırlamıyorum bile, hatta protez konusu açılmadıkça aklıma bile gelmiyor, o kadar alıştım
70a çok küçük ki, aşırı süngerli mayo südyen kullanıyorsun sanırım.
Ay o bikiniler eziyetti, 80 saat kurumaz güneş altında yatınca bile,
Hele o südyenlerin dolapta kapladığı alan :)
Aklında varsa hiç tereddüt etme, çok ama çok mutlu olacaksın :)

Merhaba herkese,

2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.

kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.

Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.

Var midir cozum, yok mudur?
Allah'tan popon varmış ya oda olmayanlar napsinn:KK45:memelerim kocaman popom küçücük ortada da bulusamadik bı turlu:KK45:

İlk zamanlar, yani ilk 3 ay sertti, ama zamanla yumuşadı, nasıl desem, spor yapınca popon nasıl sıkılaşır, yumuşak ama sıkıdır eti diri durur öyle oldu.
Yan yatarken, sırt üstü yatarken o yumuşaklık doğaldan farksız görünür mesele.
Benim yöntem kas zarı altıydı, etkisi vardır muhtemelen bunun da.
3 sene oldu ağustos ayında, eski halimi hatırlamıyorum bile, hatta protez konusu açılmadıkça aklıma bile gelmiyor, o kadar alıştım
70a çok küçük ki, aşırı süngerli mayo südyen kullanıyorsun sanırım.
Ay o bikiniler eziyetti, 80 saat kurumaz güneş altında yatınca bile,
Hele o südyenlerin dolapta kapladığı alan :)
Aklında varsa hiç tereddüt etme, çok ama çok mutlu olacaksın :)

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. 70A küçük cidden ama sütyen kullanmayı hiç sevmiyorum. Ya bralet kullanıyorum ya da sütyensiz geziyorum ve kimse anlamıyor.:KK48:

Küçük meme de fena değil aslında ama biraz daha büyük olsa daha kadınsı hissederdim. Bir de minyonum, kendimi bazen 12-13 yaşında kız çocuğu gibi hissediyorum O yüzden bu sıralar düşünüyorum cidden. :):KK8:

Kilo aldiginizda buyurler belki. cunku kendi dogal yapisi cok kucuk degilmis.Yada arkadaslarin dedigi gibi silikon taktirirsiniz.Ben de dusunuyorum ilerde

Back