Cipralex kullanan anneler acil yardım

Molly007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
1
0
30
merhaba anneler. Emzirme döneminde cipralex kullanan ve iyi gelen veya kendisine, bebeğine yan etkisi olan var mı ? Yeni üye oldum ve çok çok acil kullanan annelerin yorumlarına ihtiyacım var. Doktorum 1 hafta öncesinden yazdı ama korkumdan (anksiyeteden) dolayı kullanamadım. Bebeğime vs yan etki yapar veya bana diye korkuyorum.Kızım 4 aylık şu anda. Kullanıp ben iyi oldum diyen var mı ?

Merhabalar cipralexi kullanız mı acaba bebeğinize etki etti mi geçti mi. Bir cevap verirmisiniz lütfen. Bugün dr verdi bana. Sütten kesmen gerek ddi. Bebeğim 6 aylık emzirmedm bugün. Bebeğim huzursuz ben çok vicdan azabı çekiyorum

Meraba selinylmz benim bebegimde 9 aya girdi emziriyorum fakat rahatsızım hemde çok baş dönmesi ve tuhaf şeyler yaşıyorum sanki bu dünyada değilim her an ölüm korkusu yaşıyorum v.s v.s doktora gidicem sanırım bende ilaç kullanıcam ve memeden kesmem gerekecek..Iki hafta oldu sanırım mücadele ediyorum bebeğim için ama olmuyo onunla yeteri kadar ilgilenip sevemiyorum yavrumu çok kötü bir durum Allah beterinden korusun düşmanıma bile yaşatmasin siz neler yaşıyorsunuz hastalığımız benzer bi durum mu acaba

3 yıl oldu sigarayı bırakalı tekrar başlamak zorunda kaldım o içimdeki titreme ürperme ve baş dönmesi karışık hisler geldiğinde başladım işte

Ya bu kadar benzerlik olamaz aynı seyler baş dönmesi sıkıntı çocuklarıma adapte olamıyorum sürekli bi korku heyecan. Bende sigarayı bırakalı 4 sene oldu ve 10 gün önce tekrar başladım.

Ya bu kadar benzerlik olamaz aynı seyler baş dönmesi sıkıntı çocuklarıma adapte olamıyorum sürekli bi korku heyecan. Bende sigarayı bırakalı 4 sene oldu ve 10 gün önce tekrar başladım.
Yalnız olmadığım için sevinicem nerdeyse
Seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum. Nörolojiye gidicem yarın inşallah ondan sonra psikiyatri sen gittin değil mi ilaç alıyosun nasıl hissediyosun kendini,bide emziremiyosun zorluğundan bahseder misin neler yaşıyosun belki bana yol gösterici olur

Öncelikle nöroloji sana baş dönmesi için çeşitli ilaçlar vercektir boşa zaman kaybetme ben her çeşidini iötm hiç birisi yaramadı. 2 senedr uğrasıyorm baş dönmesi geçsin diye ama yok geçmiyor. Şimdi 2 gündr cipralex başladm bakalm. Bebeğim zavallim içim acıyor ona bana yalvarır gbi sesler cıkarıyor göpsüme atlıyor meme için. Ama şimdi pprtalde bi bayanla yazıştm emzirirken cipralex içmiş şuan bebeği büyümş hiç bi sorun yok diyor

Baş dönmesi ataklar halinde geldi bana ve suan sürekli dönüyorm hiç geçmiyor. Çok ilaç kullandm ama geçmedi. Bunun üzerne carpntı kaygı panikatak eklendi çok zor günler geçiriyorm. Başımı eğip bebeğmi emziremediğim günler oldu dönmekten. Bazen bayılcak gbi oluyorm bazen rüyadaymışım gbi

Canım benim yaa Allah iyilikler versin yardımcımız olsun inşallah; benim dönmeler kötü hisler v.s yeni başladı 1 ay olacak artmasından korkuyorum her an herşeyden etkilenip urperebiliyorum ardından baş dönmeleri oluyo öleceğimi düşünüyorum sürekli.. Ben nörolojiye gittim kan aldılar boynumdan beyne giden damarlard baktılar açık dediler bide beyin sinyalleri için EEG istediler ama gün verdiler onun için ayın 19.da inşallah..sanırım bisi çıkmayacak ne yapıcam bende bilmiyorum...ilaçlar inşallah işe yarar da iyi hissedersin diye dua edicem sana

Bu arada geçenlerde bana da oldu emzirme esnasında Allah a yalvararak ağlayarak emzirdim hep şuan emzirebiliyorum elhamdülillah çook kötü bir durum insanın sütü olup yavrusunu emzirememesi Allah düşmanıma bile vermesin bizleride beterinden korusun..Benim oğlumun alerjik egzaması var bu durumdan dolayı tansiyonum cıktı acillik oldum düşürmek için iki tane dilaltı verdiler ertesi gün emzirebildim bu seferde çocuğumun heryeri kızardı o ilaçtan dolayı eğer dediğin gibi ciprax içip emzirdiyse birileri bizde yapabiliriz ama benim çocuğumun alerjik durumu var işte

Meraba konu sahibi sizsiniz yazmayali baya zaman geçmiş şuan ne durumdasınız neler yaşadınız lütfen yazar mısınız Allah rızası için

Sürekli aklıma bişiler geliyo yazıyorum..Bana kulak burunbogaz a git dediler bide vertigo yada kulaktaki kristaller yerinden oynadığında olurmuş bu baş dönmeleri sen gittin mi bilmiyorum ama paylaşayım dedim

Hiç bişey çıkmayacak canımsın emin ol için ferah olsn bizdeki anksiyete kaygı panikatak hep. ALLAHIM hepimize şifa versin inaşllah

Benim de aynı sorun var sizler nasıl oldunuz Bilgi verir misiniz? Hepimize geçmiş olsun Allahım kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…