Öncelikle nöroloji sana baş dönmesi için çeşitli ilaçlar vercektir boşa zaman kaybetme ben her çeşidini iötm hiç birisi yaramadı. 2 senedr uğrasıyorm baş dönmesi geçsin diye ama yok geçmiyor. Şimdi 2 gündr cipralex başladm bakalm. Bebeğim zavallim içim acıyor ona bana yalvarır
Meraba selinylmz benim bebegimde 9 aya girdi emziriyorum fakat rahatsızım hemde çok baş dönmesi ve tuhaf şeyler yaşıyorum sanki bu dünyada değilim her an ölüm korkusu yaşıyorum v.s v.s doktora gidicem sanırım bende ilaç kullanıcam ve memeden kesmem gerekecek..Iki hafta oldu sanırım mücadele ediyorum bebeğim için ama olmuyo onunla yeteri kadar ilgilenip sevemiyorum yavrumu çok kötü bir durum Allah beterinden korusun düşmanıma bile yaşatmasin siz neler yaşıyorsunuz hastalığımız benzer bi durum mu acaba
Cok gecmis olsun. Neler yaşıyorsunuz tam olarak .biraz daha acar mısınız. Bende sizin suanda yasadiklarinizi yasiyorum.hatta daha agirini diyebilirm.beterin beteri vardır iciniz rahat olsun .
gbi sesler cıkarıyor göpsüme atlıyor meme için. Ama şimdi pprtalde bi bayanla yazıştm emzirirken cipralex içmiş şuan bebeği büyümş hiç bi sorun yok diyor