Çipli aşılama olanlar

aysebay

Sakarya
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
36
3
6
25
Merhaba arkadaşlar ben 12 Haziran'da Çipli aşılama oldum ve test yapmak için gününü bekliyorum benm gibi çipli aşılama yaptırıp ne zaman sonuç aldınız kimlerin pozitif oldu merak ediyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba çipli aşılama nedir ben de aşılama yaptırdım bekliyorum tutunmasını
Mikroçip yönteminde, işleme hazırlık süreci normal aşılama ile aynı şekilde ilerler. Yumurta hücresi ilaçlar yardımıyla geliştirilir ve olgunluk zamanı geldiğinde çatlatma iğnesi yapılır. Mikroçipli aşılamadaki en büyük fark, spermlerin hazırlık sürecidir. Kaliteli spermleri seçmek için özel geliştirilmiş çipler kullanılır. Aynı zamanda bu yöntemde santrifüj yapılmaz. Bu sayede sperm DNA'sı hasar görmemiş olur

Şimdi benim sürecim de iğneler ile yumurtamı büyülttük 3 yumurtam oluştu sınırda çatlatma iğnesi yapıldı eşim örnek verdi onlar yıkandı öyle oldu çipliyi duymamıştım bilgi için teşekkür ederim

benimde çipli aşılama oldu, bugün 13. günüm hiçbir belirtim yok. test verdim bekliyorum dua edin..

İnşallah pozitif çıkar mutlaka burayada yazın haberimiz olsun bugün aşılamanın kaçıncı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…