Yürürken kitlenmek

Ayse969

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
42
4
1
31
Selamlar herkese,

Biliyorum buraya sormak belki doğru değil ama daha önce benzer sıkıntısı olan varsa belki fikir verir diye düşündüm daha ne yapılabilir konusunda.. uzun zamandır yürürken tek bacağımda kasılma, ileri adım atamama sıkıntısı yaşıyorum. Ortopediste gittim tüm işlemler yapıldı ama doktorlar da artık ne diyeceklerini bilemez oldular. Ben de acaba psikolojik mi acaba diye düşünmeye başladım. Herhangi bir ağrım vs yok ama yürüyünce inanılmaz geriliyor ve durup geçmesini bekliyorum. Nörolog da muayene etti ve korktuğum MS vb hastalık semptomumun olmadığını söyledi yaptığı bazı testlerle.. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Boyun düzleşmesine falan Emar cekildi mi bende kitlenme yaşıyordum hatta bazen parmaklarımı günlerce hissetmiyordum boyun omiriliği ters dönme derecesine gelmiş demişti doktor

Boyun düzleşmesine falan Emar cekildi mi bende kitlenme yaşıyordum hatta bazen parmaklarımı günlerce hissetmiyordum boyun omiriliği ters dönme derecesine gelmiş demişti doktor
Bel mr çekildi bel fıtığı saptandı ama dr bacağa yayılacak kadar ciddi bir seviyede olmadığını söyledi. Başka bir doktor da bundan olabileceğini söyledi ama bazen belim ağrımasa bile yürürken yine kitleniyorum

Çok geçmiş olsun bu arada. Siz peki nasıl bir tedavi yolu seçtiniz? Şimdi daha iyi misiniz?

Çok geçmiş olsun bu arada. Siz peki nasıl bir tedavi yolu seçtiniz? Şimdi daha iyi misiniz?
İki senedir havuza gidiyordum zaten doktorum direk havuz önerdi gidiyorum diyince bilmeden kendınıze tedavi uyygulamıssınız dedi . Hamile kalınca enfeksiyon korkusu yüzünden havuza gitmeyi bıraktım fizyoterapist kuzenım var görüntülü Hergun egzersiz yaptırdı bana ben kendımde yaptım bide yastık aldım efsane rahatlatıyor size link bırakayım . Eğer bi sorun çıkarsa boynunuzla alakalı yastığı tavsiye ederim .

Eklentiler

• IMG_6531.webp
    IMG_6531.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 7
Back
X