Kızami benziyor dedi sizeİnşAllah benim de öyle olur yanılmıştır doktor kemik yapısına göre söylüycem dedi
Kızami benziyor dedi sizeİnşAllah benim de öyle olur yanılmıştır doktor kemik yapısına göre söylüycem dedi
Evet kıza benziyor dedi bende Çin takvimine baktım erkektiKızami benziyor dedi size
.bilmiyirum ne kadar doğru ama ben yüzük falı yaptım hep erkek gösteriyodu dr kiz benziyor diyince daha yapmadım eğlenceli de oluyor sende yap sana bi öylesine bir arkadaşım doğru çıkmıştı
Bende cin takvimi baktım erkek ti bekle 17 haftalarda net belli oluyor bu cuma gine gitcem 17 haftalik ol cam bakalım bu ne dicek net belli ise yazarım buraya allah gönlüne göre versin bütün isteyen annelerin insEvet kıza benziyor dedi bende Çin takvimine baktım erkekti
Amin inşAllah bende yazarım 16 haftalık olsun bende gidicem şuan 14 haftalıkBende cin takvimi baktım erkek ti bekle 17 haftalarda net belli oluyor bu cuma gine gitcem 17 haftalik ol cam bakalım bu ne dicek net belli ise yazarım buraya allah gönlüne göre versin bütün isteyen annelerin inş
Doktor 12 .haftada erkek dedi 16.haftada kız dedi kesin kız dedi sonra ayrıntılıda netleşir dedi bi öyle bi böyle dedi. Anlayan biri varsa bakabilirmi acaba
Kız mı cinsiyeti merak ettimCinsiyet bir kız bir erkek sizce
Evet canım kız diyorlar 7 ay ima gircem hala benziyo diyorlar bacaklar çapraz yapio hep net birşey söylemedi dr ya ama kizdir herhalde. Net doğum da belli olurKız mı cinsiyeti merak ettim
Cinsiyet belli oldumu canım.Amin inşAllah bende yazarım 16 haftalık olsun bende gidicem şuan 14 haftalık
Ben bebeğimi kızımı kaybettim.21 haftalıkken doğum yaptım.