Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy 22 haftada hala göstermedi mi cinsiyetiniMerhaba bizede tahminde bulunur musunuz Eki Görüntüle 3186832
Ya evet doktor %85 kız dedi amaOyyy 22 haftada hala göstermedi mi cinsiyetini
13 haftalik ti benim kemik yapisindan kıza benziyor dedi cin takvimi erkek yazıyor kemik yapisinda belli oluyor mu ya cinsiyetBanada erkek dedi bakalım görücez
Evet kemik yapisindan anliyor doktorlar. Kiza benziyor dediyse yuzde 89,90 kizdir. Ben de 11 haftalikken doktorum 2 hafta onden gidiyordu kizim, kesinlikle kiz dedi. Yanilmadi da, kemik yapisindan anliyorlar13 haftalik ti benim kemik yapisindan kıza benziyor dedi cin takvimi erkek yazıyor kemik yapisinda belli oluyor mu ya cinsiyet
Şimdi de erkek denildi ben hâlâ cinsiyet ne olduğunu anlamadimEvet kemik yapisindan anliyor doktorlar. Kiza benziyor dediyse yuzde 89,90 kizdir. Ben de 11 haftalikken doktorum 2 hafta onden gidiyordu kizim, kesinlikle kiz dedi. Yanilmadi da, kemik yapisindan anliyorlar
Ultrason fotografiniz varsa atin muhakkak tahmin edenler olacaktirŞimdi de erkek denildi ben hâlâ cinsiyet ne olduğunu anlamadim
Cinsiyet bir kız bir erkek sizceUltrason fotografiniz varsa atin muhakkak tahmin edenler olacaktir
Çok anlamam ama erkek gibi hissettim sonucu buraya yazar mısınız merak ettim:)Cinsiyet bir kız bir erkek sizce
At bi yorumlayan olacaktırBende atsam yorumlayabilirmisiniz
Evt şimdi de erkek oldu .gine degisirmi bilmiyorum sağlık li olsundaCanım senin erkek mi dedi :)