11.haftada erkek dedi. 14.haftada kız dedi. 16 haftadaki sonuca inanMerhabaaalarrrr minnoş hamişlerim annelerim biz cinsiyet tahmini alabilir miyiz sizlerdendoktorum erkeğe benziyor dedi ama net değil dedi bacak arasını falan görmedik çok hareketli idi neye göre dedi bilmiyorum ben kız hissediyorum başından beri 12+4 üz şuan bu haftalarda erkek duyup sonra kız dedikleri oldu mu ?????? 16. Haftada kontrolüm o zaman netleşir dedi. Amaaa merak işteeeeee minnoşuma merak ediyorum
haha benimde böyle olcak bence hissettiğim böyle. Çok merak ediyorum erkek diyor ama ıı kız11.haftada erkek dedi. 14.haftada kız dedi. 16 haftadaki sonuca inan
Belli oldunu sizin. Evet tahminler tutmayabiliyor ama merak iştebizim doktor 15.haftaya kadar hiç yorumda bulunmadıburada yapılan tahminler de neredeyse hiç tutmuyor ama merakını can-ı gönülden anlıyorum
aynen hayırlısı olsun benimki erkekmişBelli oldunu sizin. Evet tahminler tutmayabiliyor ama merak iştehayırlısı olsun
Sağ Salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.aynen hayırlısı olsun benimki erkekmiş
Çin takvimine bakmışmıydın neydiaynen hayırlısı olsun benimki erkekmiş
Tutu yani senin kievettt erkekti
evettt tutmaz diye düşünüyordum amaTutu yani senin kibende 6 haftalık çok merak ediyorum
Banada erkek dedi bakalım görücezevettt tutmaz diye düşünüyordum amahayırlı olsun daha çok başı sana ne diyor çin takvimi
Banada kiz gb geldi ama cok umutlanma canm yinede sadece tahmin allah gonlune gore versin ogrenince yazMerhabaaalarrrr minnoş hamişlerim annelerim biz cinsiyet tahmini alabilir miyiz sizlerdendoktorum erkeğe benziyor dedi ama net değil dedi bacak arasını falan görmedik çok hareketli idi neye göre dedi bilmiyorum ben kız hissediyorum başından beri 12+4 üz şuan bu haftalarda erkek duyup sonra kız dedikleri oldu mu ?????? 16. Haftada kontrolüm o zaman netleşir dedi. Amaaa merak işteeeeee minnoşuma merak ediyorum
Bence benim doktor da emin değildi yüksek bir ihtimal verip yanılıyor olabilirim dediBanada erkege benziyo demisti 14. Haftamda ama 17. Haftamda kiz oldugunu ogrendim
Karindan ultrasonda 16 17. Haftaya kadr olan cinsiyet tahmini dogru cikmayabiliyo alisveris yapmamani oneririmBence benim doktor da emin değildi yüksek bir ihtimal verip yanılıyor olabilirim dedi
Yok yok bekleyeceğimKarindan ultrasonda 16 17. Haftaya kadr olan cinsiyet tahmini dogru cikmayabiliyo alisveris yapmamani oneririm
Benim 2. Hamileliğim bir oğlum var doktor şimdiki gebeliğime de erkek dedi oysa ikisi de cin takviminde kızdıevettt tutmaz diye düşünüyordum amahayırlı olsun daha çok başı sana ne diyor çin takvimi
Yaşınıza 1 veya 2 ekleyerek bakıyorsunuz biliyorsunuz dimi. Eklemeden yaptıysanız yanlış çıkmış olabilirBenim 2. Hamileliğim bir oğlum var doktor şimdiki gebeliğime de erkek dedi oysa ikisi de cin takviminde kızdı