- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
- Konu Sahibi lovetwolove
Erkek mi istiyodunevet artik sormuycam bile cunku daha 14 haftalik cok erken bir donem insallah rabbim bir mucize yasatir bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek mi istiyodunevet artik sormuycam bile cunku daha 14 haftalik cok erken bir donem insallah rabbim bir mucize yasatir bize
Bana 15 haftalıkken kız gibi demişti doktor 18 haftalık gittiğimde erkek dedi. Kız demiştiniz deyince iyice bakip erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda da prof. Kız dedi eminmisiniz deyince yok erkekmiş dedi. Kız deyince yanılmıyorlar demişlerdi bana herkes ama yanılıyorlarmış valla.
Neye dayanarak kiz demisti cikinti yok falanmi dedi özelemi gitmistiniz ben ozele gittim 13 ,14 haftalik dedi ama ultrason 2 boyutluydu kiz gibi bacak arasi bos gorunuyor dediBana 15 haftalıkken kız gibi demişti doktor 18 haftalık gittiğimde erkek dedi. Kız demiştiniz deyince iyice bakip erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda da prof. Kız dedi eminmisiniz deyince yok erkekmiş dedi. Kız deyince yanılmıyorlar demişlerdi bana herkes ama yanılıyorlarmış valla.
Neye dayanarak kiz demisti cikinti yok falanmi dedi özelemi gitmistiniz ben ozele gittim 13 ,14 haftalik dedi ama ultrason 2 boyutluydu kiz gibi bacak arasi bos gorunuyor dedi
İnsallah bizde boyle bir mucize yaşariz bnada kiz gibi dedi bakalim mevlam ne eyler ne eylerse guzel eylerHiç bir fikrim yok neye dayanarak dedi ama 15. Haftada kız dediğinde degisebilir de demişti. Bir oğlunuz varmış insallah bu da prenses olur demişti. Sonrakinde tekrar sorunca erkek dedi kız demiştiniz diye belirtince de uzun uzun baktı. Pipisini renklendirdi falan. Özele gidiyorum evet.
Banada doktor şimdilik erkek diyelim dedi bende kız bekliyordum bırdaha ki kontrolde kız olur mu acaba dıyorumevet artik sormuycam bile cunku daha 14 haftalik cok erken bir donem insallah rabbim bir mucize yasatir bize
Aslinda emin olana kadar hicbir yorum yapmasalar nekadar iyi olur ama iste ne yapalim rabbim hakkimzda hayirlisini versinBanada doktor şimdilik erkek diyelim dedi bende kız bekliyordum bırdaha ki kontrolde kız olur mu acaba dıyorumrabbim hayırlısını versin hepimize kimi erkek bekler kız olue kimi kız bekler erkek olur rabbim önce ne yazdıysa
sonrada herşey gönlümüzce olsun
![]()
AmiinAslinda emin olana kadar hicbir yorum yapmasalar nekadar iyi olur ama iste ne yapalim rabbim hakkimzda hayirlisini versin
Evet hayirlisi artik dua edin bizede rabbim kizlarimin dualarini kabul etsinAmiinvalla net dese hiç süphem olmaz ya da erkek dedin göster sağını solunu da bizde görelim erkeğe benziyor geç yapıyorlar resmen
Canım benimde bir kızım var. 17. Haftanızda gidebildik doktora. Kız dedi. Önce sağlıklı sonrada bir erkek evlat geçiyordu gönlümden. Hâlâ öyle hissediyorum. Rabbim ınşaallah bir mucize yaşatır bizeEvet hayirlisi artik dua edin bizede rabbim kizlarimin dualarini kabul etsin
İyi bir doktor ve hastane miydi bende anlamıyorum gerçekten ya emin konusun ya söylemeyin yada netleştirin bende 14+5 ken gittim şimdilik erkeğe benziyor diyelim dedi özel hast. Sonra 1 hafta geçti netleştirmek için gideyim hazır 10 gün içinde dedim doktor bakmadı bile daha erken bıraz daha zaman geçsin dedi madem ne dıye erkeğe benziyor dedin yada dedin kesinleştir de bende kaç hafta beklemeyeyim ama sizinkide değişik olmuş inşallah gönlünüzden hangisi geçiyorsa hayırlısıyla o olsun dicem ama ayrıntılıda dedikleri nettirKızlar bu konu yüzünden benim çok psikolojim bozuldu... Bize 15. haftada erkek dediler sonra 19 da kız dediler, ayrıntılı ultrasonda yine kız dediler. Yıl olmuş 2019 hala nasıl yanılıyorlar ya da yanılma payı varsa niye önceden söylüyorlar biz sormamıştık bile. İnsan ilk duyduğuna kendini alıştırıyor genelde. Bir de içinden geçen bir isteği varsa onu hayal ediyor sonradan allak bullak oluyor. ben hala bunun depresyonunu yaşıyorum düzelemedim bir türlü. Napacağım bilemiyorum..![]()
Rabbim gönlündekini hakkinda hayirli kilsin insallah bende hep oyle hissediyorum ama suan 16 haftayi doldurdum hernekadar doktorlar adet tarihinden hesapliyor olsada ben tek iliski ile gebe kaldigim icin cok net biliyorum haftami bakalim ayin 20 sine profosöre sira aldim heralde o söyler net olarakCanım benimde bir kızım var. 17. Haftanızda gidebildik doktora. Kız dedi. Önce sağlıklı sonrada bir erkek evlat geçiyordu gönlümden. Hâlâ öyle hissediyorum. Rabbim ınşaallah bir mucize yaşatır bizeayrintilida daha net görünür dedi 4 hafta sonra gidicez. Ya nasip bakalım.
sorma seninle aynı durumdayım 13+0 da ikili test için detaylıya girdim %100 erkek dedi perinotolog pipiyi falan da gösterdi sevinçten uçtum resmen 16+4 te kontrol e gitmiştim % 100 kız dedi kendi doktorum 3 gün kendime gelemedim doktora defalarca emin misiniz degişme olur mu erketi falan dedim istersen 21. haftayı bekle detaylıda tekrar bakılır en net o zaman görülür dedi 32. haftada bile degişen oluyormuş bunu duydugumdan beri son haftama kadar bekleyesim geldiKızlar bu konu yüzünden benim çok psikolojim bozuldu... Bize 15. haftada erkek dediler sonra 19 da kız dediler, ayrıntılı ultrasonda yine kız dediler. Yıl olmuş 2019 hala nasıl yanılıyorlar ya da yanılma payı varsa niye önceden söylüyorlar biz sormamıştık bile. İnsan ilk duyduğuna kendini alıştırıyor genelde. Bir de içinden geçen bir isteği varsa onu hayal ediyor sonradan allak bullak oluyor. ben hala bunun depresyonunu yaşıyorum düzelemedim bir türlü. Napacağım bilemiyorum..![]()
Genelde 20 den sonra değişmez canım, imkansız gibi bişey. Bizim kız olarak kaldı, ama ben hala alışamadım her sabah kalktığımda bi değişik hissediyorum. O yüzden kendimizi cok alıştırmamak lazımmış en başta söylenene. Doktorların da bu konuda hassas olması lazım.sorma seninle aynı durumdayım 13+0 da ikili test için detaylıya girdim %100 erkek dedi perinotolog pipiyi falan da gösterdi sevinçten uçtum resmen 16+4 te kontrol e gitmiştim % 100 kız dedi kendi doktorum 3 gün kendime gelemedim doktora defalarca emin misiniz degişme olur mu erketi falan dedim istersen 21. haftayı bekle detaylıda tekrar bakılır en net o zaman görülür dedi 32. haftada bile degişen oluyormuş bunu duydugumdan beri son haftama kadar bekleyesim geldi![]()
20 ye kadar daha varGenelde 20 den sonra değişmez canım, imkansız gibi bişey. Bizim kız olarak kaldı, ama ben hala alışamadım her sabah kalktığımda bi değişik hissediyorum. O yüzden kendimizi cok alıştırmamak lazımmış en başta söylenene. Doktorların da bu konuda hassas olması lazım.
Canım naptın detayliya girdin mi belli oldumu cinsiyetinizsorma seninle aynı durumdayım 13+0 da ikili test için detaylıya girdim %100 erkek dedi perinotolog pipiyi falan da gösterdi sevinçten uçtum resmen 16+4 te kontrol e gitmiştim % 100 kız dedi kendi doktorum 3 gün kendime gelemedim doktora defalarca emin misiniz degişme olur mu erketi falan dedim istersen 21. haftayı bekle detaylıda tekrar bakılır en net o zaman görülür dedi 32. haftada bile degişen oluyormuş bunu duydugumdan beri son haftama kadar bekleyesim geldi![]()
yok canım daha girmedim yarın saat 4 te giricem inşallah :)Canım naptın detayliya girdin mi belli oldumu cinsiyetiniz