- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi Melegiimm22
Kızlar 18 haftalık olduk 3 kez gittim 3undede bacaklar kapalı, cinsiyetini geç öğrenen annelerde kız mı daha çok erkek mi merak ettim :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek daha erken görünüyor geç görününce kız dırKızlar 18 haftalık olduk 3 kez gittim 3undede bacaklar kapalı, cinsiyetini geç öğrenen annelerde kız mı daha çok erkek mi merak ettim :)))
Kaç hafatligi atım canimusg foto yokmuuu cnmm
Ay bise gözükse neyse hiçbişe gözükmuyo bacak kapalı tahminde edemiyoErkek daha erken görünüyor geç görününce kız dır
Valla amcası 5 buçuk aylıkken göstermiş cinsiyetini kız demişler bastabence göstermeyenler kız. erkekler hemen pipiyi gösteriyo
öksürsen zıplar cnm dr demedimi bide başka dr a gitmedin miAy bise gözükse neyse hiçbişe gözükmuyo bacak kapalı tahminde edemiyo
Ya 17 de net fotosu yok kuzum kafa kol var sadece17 /18 net olanlarııı bi at cnm nubcular baksınn
2 farklı dr a gittim kimse öyle bise demedi bidakine yapım bari bacaklar kapalı olursaöksürsen zıplar cnm dr demedimi bide başka dr a gitmedin mi
Gerçi net hiç yokYa 17 de net fotosu yok kuzum kafa kol var sadece
Gerçi net hiç yok
Canım attm foto12 haftalıkken nub vardr ondan bakardıkk