• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Cinsiyetini geç öğrenenler

Kız erkek ?

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Bayanlar kacinci haftadan sonra belli oluyor? Ben simdi 10 haftaligim birdahaki gittigimde 14 olacagim insallah orda belli olmaz degilmi? benim bildigim 16 haftadan sonra aama emin degilim... Sizlere soruyum dedim

Bayanlar kacinci haftadan sonra belli oluyor? Ben simdi 10 haftaligim birdahaki gittigimde 14 olacagim insallah orda belli olmaz degilmi? benim bildigim 16 haftadan sonra aama emin degilim... Sizlere soruyum dedim
12 haftalıkta vi tahminleri oluyo dr ların ama hepsi söylemiyor 15/16 hafta öğreniliyor cnm

12 haftalıkta vi tahminleri oluyo dr ların ama hepsi söylemiyor 15/16 hafta öğreniliyor cnm
aaa ozaman ben dogum günümden bir gün önce cinsiyetini ögrenirim insallah :) ozamana 18 haftalik olcam. Benim doktor beni her 4 haftada bir cagiriyor randeuvya

13. haftamda %99 erkek dedi 16 da %100 erkek yani bebişin pozisyonuna bağlı biraz

Geç öğrenen kim varsa hep kızı oldu benim oğlum olacak erken öğrendim
Bence kız utanıp saklıyor efsanesi doğru :)
Hayırlısı olsun

senin yawrucak baya utangac ben meyve suyu icip cikolata yedim.zaman.bacaklarini aciyo bekle bakalim hayirlisi olsun artik elbet gostercek sonunda hic benzetmedimi dr
Yok hiç tahmin bile Yok, bacak full time kapalı

%50 %50 oldu :D hayırlısı bakalimmm

Bende 3 gün önce gittim.13 haftalık hamileyim sirti dönük azcik poposunu gösteriyo ve erkek dedi ama sirti dönük nasil anladı poposuda azcik görünüyordu üstü tek

Bende 3 gün önce gittim.13 haftalık hamileyim sirti dönük azcik poposunu gösteriyo ve erkek dedi ama sirti dönük nasil anladı poposuda azcik görünüyordu üstü tek
Poponun alttan aralık varsa söyler canım ama kapalıysa tahmin bile etmiyolar

Back