- 7 Ağustos 2016
- 1.689
- 1.054
- 133
- Konu Sahibi Melegiimm22
Ulrtosyona girmeden bi cikolata ye birde meyve suyu ic hemen gosteri verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 haftalıkta vi tahminleri oluyo dr ların ama hepsi söylemiyor 15/16 hafta öğreniliyor cnmBayanlar kacinci haftadan sonra belli oluyor? Ben simdi 10 haftaligim birdahaki gittigimde 14 olacagim insallah orda belli olmaz degilmi? benim bildigim 16 haftadan sonra aama emin degilim... Sizlere soruyum dedim
aaa ozaman ben dogum günümden bir gün önce cinsiyetini ögrenirim insallah :) ozamana 18 haftalik olcam. Benim doktor beni her 4 haftada bir cagiriyor randeuvya12 haftalıkta vi tahminleri oluyo dr ların ama hepsi söylemiyor 15/16 hafta öğreniliyor cnm
ben 13. Haftada ogrendim dr benzeti yani ve dogruda yaniBayanlar kacinci haftadan sonra belli oluyor? Ben simdi 10 haftaligim birdahaki gittigimde 14 olacagim insallah orda belli olmaz degilmi? benim bildigim 16 haftadan sonra aama emin degilim... Sizlere soruyum dedim
haftalik demek istedin sanirimbenimde oğlum 20 aylıktı gösterdiğinde :)
Amin canım benimbence kızzz hayırlusı olsun cnm
13. haftamda %99 erkek dedi 16 da %100 erkek yani bebişin pozisyonuna bağlı birazBayanlar kacinci haftadan sonra belli oluyor? Ben simdi 10 haftaligim birdahaki gittigimde 14 olacagim insallah orda belli olmaz degilmi? benim bildigim 16 haftadan sonra aama emin degilim... Sizlere soruyum dedim
Hayırlısı InşaAllah ya ♡♡Geç öğrenen kim varsa hep kızı oldu benim oğlum olacak erken öğrendim
Bence kız utanıp saklıyor efsanesi doğru :)
Hayırlısı olsun
Yaptm aynısını çikolata yedim şeftali meyvesuyula ama göstermediUlrtosyona girmeden bi cikolata ye birde meyve suyu ic hemen gosteri verir
senin yawrucak baya utangac ben meyve suyu icip cikolata yedim.zaman.bacaklarini aciyo bekle bakalim hayirlisi olsun artik elbet gostercek sonunda hic benzetmedimi drYaptm aynısını çikolata yedim şeftali meyvesuyula ama göstermedi
Yok hiç tahmin bile Yok, bacak full time kapalısenin yawrucak baya utangac ben meyve suyu icip cikolata yedim.zaman.bacaklarini aciyo bekle bakalim hayirlisi olsun artik elbet gostercek sonunda hic benzetmedimi dr
Nasip iste bakalım hayırlısı inşaAllah ♡♡22 de ogrendim utangac oglumu. Hiic alakasi yok bence. İlki 17 de erkekdi ikinci gec oldu o da erkek.
Poponun alttan aralık varsa söyler canım ama kapalıysa tahmin bile etmiyolarBende 3 gün önce gittim.13 haftalık hamileyim sirti dönük azcik poposunu gösteriyo ve erkek dedi ama sirti dönük nasil anladı poposuda azcik görünüyordu üstü tek
Himm vala onu bilmiyorm ama 20 gun sonra gel dedi ınsallah değişmez :)Poponun alttan aralık varsa söyler canım ama kapalıysa tahmin bile etmiyolar