Doğuma Hazırlık cinsiyetin ne senin bebeğim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sizinki tam görünmüyor aslında bacak arası karanlık.bu resme ne dedi doktor yine mi kız dedi?
Ewet cnm kiz dedi ama hani kiz bebeklerde uç çizgi olurmuş ya ben göremedim cihazi iyi değildi zaten mecburiyetten gittim kendi doktorun değildi çok merak ediyorum cani m

Cnm banada bi tahminde bulunurmusun sat.28 aralık yaş 27 yani 28 e yeni girdim şubatta

Ewet cnm kiz dedi ama hani kiz bebeklerde uç çizgi olurmuş ya ben göremedim cihazi iyi değildi zaten mecburiyetten gittim kendi doktorun değildi çok merak ediyorum cani m
üç çizgi mi olurmuş? :) bu doktorlar nerden görüyo anlamıyorum.cinsiyetini soruyorum şak diye söylüyor :)

canim kaç haftalik oldu hala netleşmedi canim çok skiliyor herkese kesin bir şey diyemiyorum
hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun da :) öğrennce de acaba şöyle mi olsaydı böyle mi diyorsn . bana kız dediler hep ama benm içime öyle doğmuyo. keşke belli değil deselerdi şimdi kafam daha rahat olurdu.

canım benim daha yeni gördüm mesajını..erkek dedi..onunki bir tahmin sadece..sen her zaman Rabbimden hayırlısını iste..

Evet erkek demişti ama sonra başka doktora gittim önce kız dedi sonra yarım saat sonra gel dedi bu seferde ikiside olabilir tam bişe diyemem dedi kafam çok karıştı
Baska bi doktora gorun derim bi kız bi erkek karar versin artik bu ne canim yaaa bence kesinnnnn erkek pipisi görünüyor daha ne olsun

Merhaba canım, bende söylesem kuzenin tahminde bulunur mu? en son ki adetimin ilk günü 14 şubat. 06.02.1988 doğumluyum. 27 yaşındayımm. Bekliyorum sabırsızlıklaa, teşekkür ederim şimdiden.

Aynen banada 20. Haftada renkli 4 d ultrasyonda kız dediler birdaha 2 ay sonra 28. Haftada gittim baska hir dokyor erkek dedi su an 33. Haftadayim ama bir turlu erkek olduguna inanmak istemiyorum sanki hepp kız olacak gibi geliyo

canım benim daha yeni gördüm mesajını..erkek dedi..onunki bir tahmin sadece..sen her zaman Rabbimden hayırlısını iste..

Cnm banada yorum yapsa kuzenin... Hamile kalma. Yasim 30 hamile kaldigim ay kasim... Dogum tarihim 28.10.1985 son adet 10 kasim 2015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…