sizinki tam görünmüyor aslında bacak arası karanlık.bu resme ne dedi doktor yine mi kız dedi?Eki Görüntüle 1486324 Eki Görüntüle 1486323 bugunku resmi canim yüzük testinde erkek cikti ikinci bacak arasi canim
Ewet cnm kiz dedi ama hani kiz bebeklerde uç çizgi olurmuş ya ben göremedim cihazi iyi değildi zaten mecburiyetten gittim kendi doktorun değildi çok merak ediyorum cani msizinki tam görünmüyor aslında bacak arası karanlık.bu resme ne dedi doktor yine mi kız dedi?
Cnm banada bi tahminde bulunurmusun sat.28 aralık yaş 27 yani 28 e yeni girdim şubattacanım benim Rabbim sağlıklıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bu arada benim kuzenimin tahminleri yüzde 95 hep tutuyor..son adet tarihin ve yaşını söylersen sanada bir tahminde bulunsun,valla bende merak ettim
tam yerinde bi çapraz var görünmüyoki :)Bide kızlar bu ultrason resmim sizce ne olabilir
üç çizgi mi olurmuş? :) bu doktorlar nerden görüyo anlamıyorum.cinsiyetini soruyorum şak diye söylüyor :)Ewet cnm kiz dedi ama hani kiz bebeklerde uç çizgi olurmuş ya ben göremedim cihazi iyi değildi zaten mecburiyetten gittim kendi doktorun değildi çok merak ediyorum cani m
Doktor bu fotoya kesin erkek demiştir zatwn bariz ortada pipisiBide kızlar bu ultrason resmim sizce ne olabilir
Doktor bu fotoya kesin erkek demiştir zatwn bariz ortada pipisi
bi de burda paylaş istersenKızlar kimse yokmu yorum yapacak
canim kaç haftalik oldu hala netleşmedi canim çok skiliyor herkese kesin bir şey diyemiyorumüç çizgi mi olurmuş? :) bu doktorlar nerden görüyo anlamıyorum.cinsiyetini soruyorum şak diye söylüyor :)
hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun da :) öğrennce de acaba şöyle mi olsaydı böyle mi diyorsn . bana kız dediler hep ama benm içime öyle doğmuyo. keşke belli değil deselerdi şimdi kafam daha rahat olurdu.canim kaç haftalik oldu hala netleşmedi canim çok skiliyor herkese kesin bir şey diyemiyorum
canım benim daha yeni gördüm mesajını..erkek dedi..onunki bir tahmin sadece..sen her zaman Rabbimden hayırlısını iste..hamile kaldığım yaşım 28. SAT tarihi 9 ağustos..ilk zamanlar mandalin çok yedim ayva yedim ama şimdi daha tatlılara düştüm canım meyve suyu istiyo.et de yiyorum yoğurtta ama süte karşı çok iyi değilim.bakalım ne çıkacak.13 haftalık foto da bu yazıda var
Baska bi doktora gorun derim bi kız bi erkek karar versin artik bu ne canim yaaa bence kesinnnnn erkek pipisi görünüyor daha ne olsunEvet erkek demişti ama sonra başka doktora gittim önce kız dedi sonra yarım saat sonra gel dedi bu seferde ikiside olabilir tam bişe diyemem dedi kafam çok karıştı
Aynen cnmcanim kaç haftalik oldu hala netleşmedi canim çok skiliyor herkese kesin bir şey diyemiyorum
Merhaba canım, bende söylesem kuzenin tahminde bulunur mu?canım benim Rabbim sağlıklıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bu arada benim kuzenimin tahminleri yüzde 95 hep tutuyor..son adet tarihin ve yaşını söylersen sanada bir tahminde bulunsun,valla bende merak ettim
canım benim daha yeni gördüm mesajını..erkek dedi..onunki bir tahmin sadece..sen her zaman Rabbimden hayırlısını iste..
Eki Görüntüle 1486324 Eki Görüntüle 1486323 bugunku resmi canim yüzük testinde erkek cikti ikinci bacak arasi canim
Kiz dedi canim 12 haftalikken erkek dedi