Doğuma Hazırlık cinsiyetin ne senin bebeğim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim 12.ci haftada erkek oldugunu soyledi doktor ben yinede yanilma payi olabilecegini dusunuyorm

Canim bende simdi geldim 11 haftlik kontrolde erkek suana ana kadar da kiz dediler ama erkek hissediyorum hep erkek belirtilerini yasiyorum esimde erkek diyor gorecen diyor bana tecrübelerini anlatirmisin
ya işte karnım çok sivri.komik ama bi de yüzük testinde erkek çıkıyo :) kendi kalbimde tutuyorum yuvarlak çiziyo.eşimin kalbinde çizgi çiziyo.karnıma tutuyorum çizgi çiziyo bariz.buna da inanıyorum biraz :) dr a dedim dün ben erkek hissediyorm diye o da bundan sonra Allah değiştirmesin dedi güldü.inş sağlıklı bir şekilde erkek olur çok dua etmeye çalışıyorum.daha önceki konularımda var eşim deli gibi erkek istiyo.işin kötü tarafı ben de istiyorum.inş sağlıklı bi şekilde olsun da. hem de bugünlerde hep tatlı yiyecekler canım istiyo.bi de yolda bi teyze gördü erkk mi diyo :)

ya işte karnım çok sivri.komik ama bi de yüzük testinde erkek çıkıyo :) kendi kalbimde tutuyorum yuvarlak çiziyo.eşimin kalbinde çizgi çiziyo.karnıma tutuyorum çizgi çiziyo bariz.buna da inanıyorum biraz :) dr a dedim dün ben erkek hissediyorm diye o da bundan sonra Allah değiştirmesin dedi güldü.inş sağlıklı bir şekilde erkek olur çok dua etmeye çalışıyorum.daha önceki konularımda var eşim deli gibi erkek istiyo.işin kötü tarafı ben de istiyorum.inş sağlıklı bi şekilde olsun da. hem de bugünlerde hep tatlı yiyecekler canım istiyo.bi de yolda bi teyze gördü erkk mi diyo :)
Cnm aynen ya herkes erkek diyor bende öyle hissediyorum bir hafta sonra detayliya gircem iste

sen de yüzük testini yapsana bi. biraz tut dönsn sabitlensin sonra kendisi baya baya gidip geliyor ya da yuvarlak çiziyo bi bak
Eki Görüntüle 1486324 Eki Görüntüle 1486323 bugunku resmi canim yüzük testinde erkek cikti ikinci bacak arasi canim
Canım 12 13 haftalık resmi varsa onu korsan aslında daha iyi olur. Bana bacaklarının arası boş gibi geldi. Doktor ne diyor?
Kiz dedi canim 12 haftalikken erkek dedi

canım benim Rabbim sağlıklıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bu arada benim kuzenimin tahminleri yüzde 95 hep tutuyor..son adet tarihin ve yaşını söylersen sanada bir tahminde bulunsun,valla bende merak ettim

canım benim Rabbim sağlıklıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bu arada benim kuzenimin tahminleri yüzde 95 hep tutuyor..son adet tarihin ve yaşını söylersen sanada bir tahminde bulunsun,valla bende merak ettim
2kasim 19 yasim genç anne yim merakimdan catlicam cevabinizi bekliyorim

2kasim 19 yasim genç anne yim merakimdan catlicam cevabinizi bekliyorim
konu sahibine sormuştum :) neyse seninkini sordum canım benim kız dedi..Rabbim hayırlı evlat versinde cinsiyeti hiç önemli değil..benim 12.haftada erkek dedi 2 ayrı doktor ama kızım oldu :)

ben portakalı hiç sevmem ama kızımda yediğimin haddi hesabı yoktu,deli gibi yiyordum,oğlumdada et ve süt çok tükettim..

ben portakalı hiç sevmem ama kızımda yediğimin haddi hesabı yoktu,deli gibi yiyordum,oğlumdada et ve süt çok tükettim..
hamile kaldığım yaşım 28. SAT tarihi 9 ağustos..ilk zamanlar mandalin çok yedim ayva yedim ama şimdi daha tatlılara düştüm canım meyve suyu istiyo.et de yiyorum yoğurtta ama süte karşı çok iyi değilim.bakalım ne çıkacak.13 haftalık foto da bu yazıda var

X