-
- Konu Sahibi gunessulti
Şimdi şöyle ki benim kızımda 13. haftada çıkıntı gibi bir şey vardı, kordon çıktı finalde. 16. hafta altında doktorlar genelde kesin şu ya da bu demek istemiyor pek. Bekleyin biraz daha bence, çünkü parti vs yapanlar bazen üzülebiliyor :)Benim bebekte pipiye benzer çıkıntı var doktor kesin erkek dedi değişir mi sizce
Benim ilk erkek dedi kaç dr sonra kız olduğunu öğrendimMerhaba arkadaslar , tam 12 haftalıkken doktora gittim 2 li tarama testi için doktor o arada cinsiyet için kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi.Daha sonra kanamam oldu ve daha tecrübeli bir doktora gittim o da laf arasinda %90 kız dedi 12+2 yken dedi ama 2 hafta sonra netleşir dedi. Fakat benim bebeğim geç döllenme olmuştu 6.haftada bebek ve kalp atışı duyulmamıştı 8.haftaya dogru duyulup görülmüştü sizce cinsiyeti ne olabilir kafam karıştı. Sizce geç döllenme olduğu için henüz cinsiyete dair bişey oluşmamış olabilir mi ?Benzer bir durum yaşayan varmı yada 12 haftalikken bişey söylenip değişen varmı?
Sizin neye göre dedi acaba pipi görünmemiş miydiBenim ilk erkek dedi kaç dr sonra kız olduğunu öğrendim
anladım çok teşekkür ederimŞimdi şöyle ki benim kızımda 13. haftada çıkıntı gibi bir şey vardı, kordon çıktı finalde. 16. hafta altında doktorlar genelde kesin şu ya da bu demek istemiyor pek. Bekleyin biraz daha bence, çünkü parti vs yapanlar bazen üzülebiliyor :)
Bana da tahminde bulunurmusunuz abla 12 haftalık ^-^Ultrason resmi varsa 11 ile 13 arası nub belli ise bizde tahminde bulunabiliriz
Tarama testinde %90 erkek dedi..Birden fazla doktor gezdim..Detaylı da da doktor bacak arasında bısıler gordum sankı ama emın degılım demıstı neyse kı cinsiyet olayına pek takılmadık tekrar tekrarda soramadık sormadık cünkü kalbinde delik var dediler...Doğdugunda kardıyolog baktı ve kas oldugunu söyledi..Ve bebeğimiz kızmış doğumda öğrendikMerhaba arkadaslar , tam 12 haftalıkken doktora gittim 2 li tarama testi için doktor o arada cinsiyet için kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi.Daha sonra kanamam oldu ve daha tecrübeli bir doktora gittim o da laf arasinda %90 kız dedi 12+2 yken dedi ama 2 hafta sonra netleşir dedi. Fakat benim bebeğim geç döllenme olmuştu 6.haftada bebek ve kalp atışı duyulmamıştı 8.haftaya dogru duyulup görülmüştü sizce cinsiyeti ne olabilir kafam karıştı. Sizce geç döllenme olduğu için henüz cinsiyete dair bişey oluşmamış olabilir mi ?Benzer bir durum yaşayan varmı yada 12 haftalikken bişey söylenip değişen varmı?
Yok artık, detaylı ultrason yapan doktor nasıl anlamazTarama testinde %90 erkek dedi..Birden fazla doktor gezdim..Detaylı da da doktor bacak arasında bısıler gordum sankı ama emın degılım demıstı neyse kı cinsiyet olayına pek takılmadık tekrar tekrarda soramadık sormadık cünkü kalbinde delik var dediler...Doğdugunda kardıyolog baktı ve kas oldugunu söyledi..Ve bebeğimiz kızmış doğumda öğrendik
Nubu düz gidiyor. Nub teorisine göre kız bebekBana da tahminde bulunurmusunuz abla 12 haftalık ^-^
Yaa teşekkür ederim onu anlamıyorum nubuz ne bilmiyorum yine de sağolunNubu düz gidiyor. Nub teorisine göre kız bebek
12. Haftalıkken erkek dediler. 14. hafta kız. Kızım oldu.Merhaba arkadaslar , tam 12 haftalıkken doktora gittim 2 li tarama testi için doktor o arada cinsiyet için kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi.Daha sonra kanamam oldu ve daha tecrübeli bir doktora gittim o da laf arasinda %90 kız dedi 12+2 yken dedi ama 2 hafta sonra netleşir dedi. Fakat benim bebeğim geç döllenme olmuştu 6.haftada bebek ve kalp atışı duyulmamıştı 8.haftaya dogru duyulup görülmüştü sizce cinsiyeti ne olabilir kafam karıştı. Sizce geç döllenme olduğu için henüz cinsiyete dair bişey oluşmamış olabilir mi ?Benzer bir durum yaşayan varmı yada 12 haftalikken bişey söylenip değişen varmı?
Baska doktora gıttıgımde de aaa bılmemne beyse tamam o zaman demıstı hemdeYok artık, detaylı ultrason yapan doktor nasıl anlamaz
Aynısını bende yaşadım ilk erkek dediler ve sonra kız, ondan sonra her ikisi de olabilir bacakları kapalı dendi. Ondan sonra yine kız en son 28 haftalıkken gidince yine kız kesinleşti inşallah12. Haftalıkken erkek dediler. 14. hafta kız. Kızım oldu.
Bencede yaa yok artik .valla bana doktorum testislerine kadar gösterdiYok artık, detaylı ultrason yapan doktor nasıl anlamaz
Bizimde valla baya gözüküyor zatenBencede yaa yok artik .valla bana doktorum testislerine kadar gösterdi
Bencede yaa yok artik .valla bana dokttestislerine kadar gösterdi
Sonradan kizmi oldu banada dr ilk kiz sonra erkek dedi sonra tekrar kiz dedi ben herkese dedim idrar yollarinda enfeksiyon vardi dr bir hafta sonra gittim dr erkek pipisi var dedi bugun 19 haftaligim yine gittim evet pipisi var dedi degisebiliyormu acaba bu kadar olaydan sonra benim iki oglum daha vardaBizimde valla baya gözüküyor zaten
Yok genelde ultrason kalitesi iyiyse değişmez erkek dediyseSonradan kizmi oldu banada dr ilk kiz sonra erkek dedi sonra tekrar kiz dedi ben herkese dedim idrar yollarinda enfeksiyon vardi dr bir hafta sonra gittim dr erkek pipisi var dedi bugun 19 haftaligim yine gittim evet pipisi var dedi degisebiliyormu acaba bu kadar olaydan sonra benim iki oglum daha varda
Rica etsem banada bakabilir misiniz şuan 13+3 teyiz 11. Haftada kıza benziyor denildi ama ben erkek hissediyorum nedenseNubu düz gidiyor. Nub teorisine göre kız bebek
Yok bzm 14 haftada net erkek denildi hala öyle 25deyizSonradan kizmi oldu banada dr ilk kiz sonra erkek dedi sonra tekrar kiz dedi ben herkese dedim idrar yollarinda enfeksiyon vardi dr bir hafta sonra gittim dr erkek pipisi var dedi bugun 19 haftaligim yine gittim evet pipisi var dedi degisebiliyormu acaba bu kadar olaydan sonra benim iki oglum daha varda