• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti cok merak ediyorum

Anneolmakmucize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
678
232
33
Kizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki resimde 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore

Eklentiler

• 20200816_162751.webp
    20200816_162751.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 103
  • 2020-08-21-10-04-10-631.webp
    2020-08-21-10-04-10-631.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 116
  • 20200820_114533.webp
    20200820_114533.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 131
  • 20200817_112742.webp
    20200817_112742.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
Kiz kesesi sanirim bu Z zelihamm bi bakar misin?
Kizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki ultrasonlarda 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore

Benim de kesem böyle fasülye gibi, kese yorumlayan arkadaşlar hep erkek dedi ve erkek olduğunu öğrendik geçen hafta, senin de öyle görünüyo ne kadar doğru bilemem ama😍

Kizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki ultrasonlarda 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore
Erkeğe benziyor

Benimde böyle idi erkek bekliyorum inşallah ama inanmıyorum bu yöntemlere o ayrı:) sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar yeter:)

Benimde böyle idi erkek bekliyorum inşallah ama inanmıyorum bu yöntemlere o ayrı:) sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar yeter:)
Aminnn Insallah canim onceligimiz o tabiki saglikli olmalari iste iki kizdan sonra gonul birde erkek istiyor Rabbim tum anne baba olmak isteyen lakiyla bakacak olanlara nasip etsin Insallah erkektir tesekkur ederim yorum icin

Benim de kesem böyle fasülye gibi, kese yorumlayan arkadaşlar hep erkek dedi ve erkek olduğunu öğrendik geçen hafta, senin de öyle görünüyo ne kadar doğru bilemem ama😍
Ay canim Valla yorumlar hep erkek diyor heyecanlandim umutlandim Valla Insallah oyledir tabi once saglikli olmasi iki kizdan sonra gonul birde erkek olsa fena olmaz diyor hayirlisi bakalim cok heyecanlandim

Ay canim Valla yorumlar hep erkek diyor heyecanlandim umutlandim Valla Insallah oyledir tabi once saglikli olmasi iki kizdan sonra gonul birde erkek olsa fena olmaz diyor hayirlisi bakalim cok heyecanlandim
Hadi inşallah belli olunca yazarsın, bende ilkinin erkek olmasını çok istiyodum allah gönlüme göre verdi bakalım değişmezse tabi😁

Hadi inşallah belli olunca yazarsın, bende ilkinin erkek olmasını çok istiyodum allah gönlüme göre verdi bakalım değişmezse tabi😁
Tabi yazarim canim haftaya persembe gidicem soylerse yazicam buraya bu arada sata gore haftaya 11 haftalik olcak ultrasona gore ise 12 hafta 6 gunluk umarim dr soyler gonlum den geceni

Bence kız canım.

Canım Allah gönlüne göre versin inşallah ilk görüntülerde kıza sonrakilerde erkeğe benzettim sanki

Aminn canim cok sagol gonlum olsun diye erkek demiyosun dimi bide anlarmisin yoksa ilk tahminmi
Yok kuzum ben pek anlamam. Ramzi teorisi diye birşey okudum biraz ona göre yorumlamaya çalıştım. İnşallah gönlünden geçen olur. Benin de 3kızım var bu arada. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Back
X