- 31 Ocak 2025
- 61
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi herseyguzelolqcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun erkek mi dedi?doktor emin değilim dedi bugun 13 hafta olduk. emin konusmadı sizce Ikılı tarama testine gittik ordan ultrason fotomuz
Fotograflarda seklı pek bellı degıl net bır fotosu yok sanırım kıza benzettım bendoktor emin değilim dedi bugun 13 hafta olduk. emin konusmadı sizce Ikılı tarama testine gittik ordan ultrason fotomuz
hayır ikisinide demedi dedi ki hissim var ama gelişimi erkek gibi dedi kafam karıştı biraz önde dedi 15 gün sonra gel dedi netlestırırız dedi bacak arasını bulurmusunz dedim bakamadı sanki öleDoktorun erkek mi dedi?
inşAllah rabbim kucagınızı boş bırakmasın bebiş istyorsanız en kısa zamandaa inşAllahhErkeğe benziyor bence hayırlı olsun banada dua et![]()
bunlar var. bide kese varFotograflarda seklı pek bellı degıl net bır fotosu yok sanırım kıza benzettım ben
Kiz gibi geldi bence kız yaa
yorumunuz icin tesekkür ederimhayırlısı neyse o olsun
Allah razı olsun canım 9 aydır istiyoruz ama olmadı inşallah olurda sanada güzel haberimi yazamk nasip olurinşAllah rabbim kucagınızı boş bırakmasın bebiş istyorsanız en kısa zamandaa inşAllahh![]()
Öncelikle Rabbim en kısa sürede bu duyguyu size tattırsin inşallah. Anlıyorsaniz benimkine bakabilir misiniz rica edersemErkeğe benziyor bence hayırlı olsun banada dua et![]()
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersemKiz gibi geldi bence kız yaa
Ben 13te sormayı unuttum 17 de göstermedi 20 olduk hala cinsiyet bilmiyoruzdoktor emin değilim dedi bugun 13 hafta olduk. emin konusmadı sizce Ikılı tarama testine gittik ordan ultrason fotomuz
hayır yaptırmadım ikili test yaptırdık sadece suana kadarGenetik testte çıkıyor fetal dna yaptırmadınız mı 10. Haftada belli cinsiyet
sizin kac haftalık dr yorumda bulundumu keske anlasam yorum yapardım sizeÖncelikle Rabbim en kısa sürede bu duyguyu size tattırsin inşallah. Anlıyorsaniz benimkine bakabilir misiniz rica edersem
Bence seninki de kızzAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem
Bence seninki de kızz
Bence kesin kız hem deAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem
Bence kesin kız hem de