Banada bakarmısınızKızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
Erkek gözüküyor canımBanada bakarmısınız
05.07.94
28.12.22
Çok teşekkür ediyorumErkek gözüküyor canım
Daha öğrenmediniz miÇok teşekkür ediyorum
Hayır daha öğrenmedim öğrenir öğrenmez buraya yazacağımDaha öğrenmediniz mi
Bana da bakar mısınız yazmıştım önceki mesajlarda varErkek gözüküyor canım
Tamam canımHayır daha öğrenmedim öğrenir öğrenmez buraya yazacağım
Erkek gösteriyor canımBenimkine de bakabilir misiniz
26.07.1990
24.01.2023
Doğum tarihim 13.01.1992 son adet tarihim 17.01.2023Gün ay yıl canım doğum tarihin
Kız gösteriyor canımBanada bakarmısınız 12.06.1992 d tarihim son adet 26.01.2023
Canım son adet tarihine göre mi oluyor mesela benim 24 şubat son adet tarihim ama yumurtlamamım olduğu zaman muhtelemem marta kayıyo şubat erkek mart kız diyor Çin takviminde senceeKızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
Sağol canımErkek gösteriyor canım
07.12.1995Yumurtlamayı baz almalısın canım yaş kaç
Çin takviminde doğru çıkanda var çıkmayanda valla orası muallak07.12.1995
Tabiki sadece merak sence benimki ney 24 Şubat son adet tarihi doğum tarihide 07.12.1995 bende erkek çıkıyo aslında sende ne cıkıyor baktığın yerdeÇin takviminde doğru çıkanda var çıkmayanda valla orası muallak
Kız diyorTabiki sadece merak sence benimki ney 24 Şubat son adet tarihi doğum tarihide 07.12.1995 bende erkek çıkıyo aslında sende ne cıkıyor baktığın yerde
HayırlısıKız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?