Benmki belli ama yinede tutucakmi bakabilirizKızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
Yani bilemedim. Sonuçta cinsiyet kromozomu erkekten geliyor. Bizimle pek bir alakası yokKızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
Kızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
Erkek diyorBenmki belli ama yinede tutucakmi bakabiliriz27/01/1994 dogumluyum 1 temmuz 2022 son adet tarihim bakalim tutucakmi
Valla o kadarını bilmiyorum bende merak saldım o yüzden bi emin olmak istedimYani bilemedim. Sonuçta cinsiyet kromozomu erkekten geliyor. Bizimle pek bir alakası yokİkiz olunca nasıl hesaplanıyor peki Çılgınsınız vallahi
Bende tutmadı çin takvimi o a göreValla o kadarını bilmiyorum bende merak saldım o yüzden bi emin olmak istedim
Ay şimdi anladım siz söyleyin ben bi bakayımBende tutmadı çin takvimi o a göre
01.01.1995 doğum tarihim son adet 24 ekimAy şimdi anladım siz söyleyin ben bi bakayım
Kız diyor valla01.01.1995 doğum tarihim son adet 24 ekim
Erkek diyorbende tutmadi benm ki kiz
Bende tutmadi benmki kizErkek diyor
Merhaba bizim içinde bakabilir misiniz 01.06.1991 en son adet tarihi 16 Kasım 2022Kızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
1992 de doğdum son adet tarihim 17 ocak 2023Kızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
İlki kız ikinci erkek çıkıyorilk çocuğuma 11.12.2020 hamile kaldım
ikincisi 06.12.2022
doğum tarihi 01.08.1998
Kız diyor sizin içinMerhaba bizim içinde bakabilir misiniz 01.06.1991 en son adet tarihi 16 Kasım 2022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?