Nasıl yani bilgi verebilir misiniz bu konuyla ilgiliMayıs 14 ten. Sonraysa erkek önceyse kız
Bize de bakar mısınErkek sanki ufacık bi çıkıntı var gibi geldi bana maşallahsizce bizim ufaklık ne
Kıza benziyor ama şu tarih yazılarak hesaplanana bi baksanızBakarmısın bize de
Kız sankiBize de bakar mısın
Hangisi inanın hep kız geçiriuprdım doktor bugun cok hareketli dedi erkeğe donus yaptım :)Kıza benziyor ama şu tarih yazılarak hesaplanana bi baksanız
aaaa :) bende öyle düşünüyordum ama bugun fikrimi değiştirmiştim pazartesi öğrencm sizinki hissiyat mı nub falan mıKız sanki
Nub+ hissiyat diyelimaaaa :) bende öyle düşünüyordum ama bugun fikrimi değiştirmiştim pazartesi öğrencm sizinki hissiyat mı nub falan mı
Çıkıyor mu dedikleriniz :))Nub+ hissiyat diyelimama kendime bu kadar net olamıyorum. Hissiyatım erkek ama görüntü kız gibi:)
Genelde öyle derler. İş yerimde herkes ultrason fotoğrafını bana getirirÇıkıyor mu dedikleriniz :))
Sizin de varsa biz de bakalmÇıkıyor mu dedikleriniz :))
Olabilir fotoda çok net değil yaHangisi inanın hep kız geçiriuprdım doktor bugun cok hareketli dedi erkeğe donus yaptım :)
Çin takvimine göre mi
Bu teoriye gore benim kizim olacak ama erkek bence boyle seylere inanmatin tamamen tesaduf bise cikanlarda.Kadın
Erkeğin doğum tarihine 4 ekliyip sayıyorsun kendi doğum tarihinede 3 ekliyip sayıyorsun öyleymiş yani erkek kanı 4 yılda bir kadın kanı 3 yılda bir yenileniyormuş hangi kan daha tazeyse onun cinsiyetinde ouyormuş
Hayrına benimkini de yorumlasan yaGenelde öyle derler. İş yerimde herkes ultrason fotoğrafını bana getirir
ErkekHayrına benimkini de yorumlasan yaben bunun nubu nerde anlamadım gitti içime kız doğuyo ama bilmiyom 11+6 Dan fotoğraf
15+1 bizede tahminde bulunabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?