Nasıl yani bilgi verebilir misiniz bu konuyla ilgiliMayıs 14 ten. Sonraysa erkek önceyse kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani bilgi verebilir misiniz bu konuyla ilgiliMayıs 14 ten. Sonraysa erkek önceyse kız![]()
Bize de bakar mısınErkek sanki ufacık bi çıkıntı var gibi geldi bana maşallahsizce bizim ufaklık ne
![]()
Kıza benziyor ama şu tarih yazılarak hesaplanana bi baksanızBakarmısın bize de
Kız sankiBize de bakar mısın
Hangisi inanın hep kız geçiriuprdım doktor bugun cok hareketli dedi erkeğe donus yaptım :)Kıza benziyor ama şu tarih yazılarak hesaplanana bi baksanız
aaaa :) bende öyle düşünüyordum ama bugun fikrimi değiştirmiştim pazartesi öğrencm sizinki hissiyat mı nub falan mıKız sanki![]()
Nub+ hissiyat diyelimaaaa :) bende öyle düşünüyordum ama bugun fikrimi değiştirmiştim pazartesi öğrencm sizinki hissiyat mı nub falan mı
Çıkıyor mu dedikleriniz :))Nub+ hissiyat diyelimama kendime bu kadar net olamıyorum. Hissiyatım erkek ama görüntü kız gibi:)
Genelde öyle derler. İş yerimde herkes ultrason fotoğrafını bana getirirÇıkıyor mu dedikleriniz :))
Sizin de varsa biz de bakalmÇıkıyor mu dedikleriniz :))
Olabilir fotoda çok net değil yaHangisi inanın hep kız geçiriuprdım doktor bugun cok hareketli dedi erkeğe donus yaptım :)
Çin takvimine göre mi
Bu teoriye gore benim kizim olacak ama erkek bence boyle seylere inanmatin tamamen tesaduf bise cikanlarda.Kadın
Erkeğin doğum tarihine 4 ekliyip sayıyorsun kendi doğum tarihinede 3 ekliyip sayıyorsun öyleymiş yani erkek kanı 4 yılda bir kadın kanı 3 yılda bir yenileniyormuş hangi kan daha tazeyse onun cinsiyetinde ouyormuş
Hayrına benimkini de yorumlasan yaGenelde öyle derler. İş yerimde herkes ultrason fotoğrafını bana getirir![]()
ErkekHayrına benimkini de yorumlasan yaben bunun nubu nerde anlamadım gitti
içime kız doğuyo ama bilmiyom
11+6 Dan fotoğraf
![]()
15+1 bizede tahminde bulunabilir misiniz?