- 30 Ocak 2025
- 297
- 123
- 18
- 28
140 üstü kız 140 altı erkek diyorlar ama hiç bir bilimselliği yok tabiBizim kalp atışı 119 ne oluyor mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
140 üstü kız 140 altı erkek diyorlar ama hiç bir bilimselliği yok tabiBizim kalp atışı 119 ne oluyor mesela
140 üstü kız 140 altı erkek diyorlar ama hiç bir bilimselliği yok tabi
Haber ver merak ettim valla bende18 inde anlayacaz nr oluyor bakalım canım kızımın 206 idi şimdiki 119 eğer aynı cinsiyetse hurafe demekki
![]()
140 üstü kız 140 altı erkek diyorlar ama hiç bir bilimselliği yok tabi
tamam canım sen daha iyi erken haber vereceksin inşallah vardırHaber ver merak ettim valla bende![]()
Ay inşallah bakalım18 inde anlayacaz nr oluyor bakalım canım kızımın 206 idi şimdiki 119 eğer aynı cinsiyetse hurafe demekki
tamam canım sen daha iyi erken haber vereceksin inşallah vardır![]()
İnşallah canım inşallahAy inşallah bakalım![]()
![]()
Ay ağzın bal yesinİnşallah canım inşallahkızın varsa oğlan oğlun varsa kız nasip etsin sağ salim inşallah ikisinide tadalım
Ay ağzın bal yesinamin canım benim inşallah
![]()
Ay evet aynıyız. Ben ilk bi olup olmadığını öğrensem sonra cinsiyete geçerimaynıyız desene inşallah da vardır ya çok isterim nasip olsun bitane oğlan oh mis bir kız bir erkek kebap
![]()
Ay evet aynıyız. Ben ilk bi olup olmadığını öğrensem sonra cinsiyete geçerimdaha öncelik var mı yok mu
![]()
Bak demin cinsiyeti erkek olan bi arkadaşa kalp atışını sordum 120 dediAmin inşallah![]()
Ay inşallah gönlünden geçen olur sağlıklı gelsin de tabiBak demin cinsiyeti erkek olan bi arkadaşa kalp atışını sordum 120 dedionun tuttu bakalım benim tutacak ki
Ay inşallah canım çok saolAy inşallah gönlünden geçen olur sağlıklı gelsin de tabi![]()
Tamam haber veririmAy inşallah canım çok saolsende mutlaka haber ver merak ettjm şuan
![]()
Aynen öyle canım inşallah hadi iyi haberlerini bekliyorumTamam haber veririmhatta 13. Gün bi yaparım varsa zaten 1 gün öncesi de çıkar diye düşünüyorum inşallah silik de olsa çıkarsa en azından 14.ğnde kan veririm
![]()
İnşallah canımAynen öyle canım inşallah hadi iyi haberlerini bekliyorum![]()