• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrelnisan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
114
25
13
26
Arkadaslar mrb 12 haftalik gebeyim hic mihde bullantim olmadi goguslerde sertlesme ve buyume oldu ve bu kista aşiri su iciyorum gunluk 4 litre kadar bebegimi cok merak ediyorum sizce nedir belirtilerime gire

Belirtilere göre cinsiyet tahmini mi oluyormuş? Benim ilk oğlumda hiç midem bulanmadı bunda ne yesem çıkarıyorum buda erkek. Yani bunlarla hiç bir alakası yok cinsiyetin.

12.haftada erkeğe benziyor dedi geçen hafta tam kesin erkek dedi. Cinsel organ gelişimi 16.haftada tamamlanıyor o yüzden erken sonuçlar yanıltabiliyor. Ama bu haftalarda kontrolünüz varsa Bi fikir edinebilirsiniz.

Arkadaslar mrb 12 haftalik gebeyim hic mihde bullantim olmadi goguslerde sertlesme ve buyume oldu ve bu kista aşiri su iciyorum gunluk 4 litre kadar bebegimi cok merak ediyorum sizce nedir belirtilerime gire
Genital nub denen bişey var ulturason görüntüsünü yuklerseniz size yardımcı olabilecek birileri çıkabilir

Kizlar doktor net bisey demedi sizce??

Eklentiler

• 33DA20D0-1C2E-457D-9853-175ACF60DC29.jpeg
    33DA20D0-1C2E-457D-9853-175ACF60DC29.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 105
4 haftan kalmış, az daha sabir.
Bir arkadaşımıza 12 hafta da büyük ihtimal kız demisti 17 hafta kesin olarak erkek oldgunu belirttiler :emir_bebek:

Back