- 16 Mart 2021
- 75
- 46
- 8
- 33
- Konu Sahibi LittleDash
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben de kıza benzetmiştim ama sağlıklı olsun inşallaherkek gibime geldi
Aa öyle mi inşallah görür de bir el atar 2019 da nub teorisinden anlayan bir arkadaş vardı. Kime baksa tutuyordu. Benim kızımı da bilmişti o zamanlar da. Adını hatırlasam etiketlicemManyakPrenses anlıyo inşallah bakar
Ben nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)Eki Görüntüle 3197862
Nub teorisinden anlayıp cinsiyet tahmini yapabilenler bakabilir misiniz lütfen
Banada bakar mısınızBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Bence kızBanada bakar mısınız
Yaa teşekkür ederim herşeyden önce sağlık tabiki ama oğlum var bir tanede kızım olsun isterim İnşallah dediğiniz gibidirBence kız
Beni de yorumlar mısın 6+4 haftalıkBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Ah bitmek bilmeyen bu merakBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
İnşallah gönlünüzdeki hakkınızda hayırla olur sağlıkla gelsin yavrunuzYaa teşekkür ederim herşeyden önce sağlık tabiki ama oğlum var bir tanede kızım olsun isterim İnşallah dediğiniz gibidir
Karından ultrasonsa erkek vajinelse kızBeni de yorumlar mısın 6+4 haftalık
Karından ultrasonsa kız vajinelse erkekAh bitmek bilmeyen bu merak Eki Görüntüle 3201649 Rica etsem bana da bakabilirmisin ?
Karından ultrason Teşekkür ederimKarından ultrasonsa erkek vajinelse kız
Tesekkurler karından ultrasyn. Bir oglum var kız olsun cok isterim. Ama öncesinde Allah saglikli ve hayirlisini nasip etsinn hepimize insallahKarından ultrasonsa kız vajinelse erkek
Bana da bakarmisin canım 10haftalikKarından ultrasonsa kız vajinelse erkek
bana da kız gibi geldiBanada bakar mısınız
Teşekkür ederim Amin İnşallahİnşallah gönlünüzdeki hakkınızda hayırla olur sağlıkla gelsin yavrunuz
Çok teşekkür ederim bende kız hissediyorum ama zaten oğlum oldugu için mi acaba psikolojik olarak kız hissediyorum diye düşünüyorum. İnşallah dediğiniz gibidirbana da kız gibi geldi