- Emoji Skoru
- 46
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi LittleDash
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben de kıza benzetmiştim ama sağlıklı olsun inşallaherkek gibime geldi![]()
Aa öyle mi inşallah görür de bir el atar
Ben nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)Eki Görüntüle 3197862
Nub teorisinden anlayıp cinsiyet tahmini yapabilenler bakabilir misiniz lütfen![]()
Banada bakar mısınızBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Yaa teşekkür ederim herşeyden önce sağlık tabiki ama oğlum var bir tanede kızım olsun isterim İnşallah dediğiniz gibidirBence kız![]()
Beni de yorumlar mısın 6+4 haftalıkBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Ah bitmek bilmeyen bu merakBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
İnşallah gönlünüzdeki hakkınızda hayırla olur sağlıkla gelsin yavrunuzYaa teşekkür ederim herşeyden önce sağlık tabiki ama oğlum var bir tanede kızım olsun isterim İnşallah dediğiniz gibidir![]()
Karından ultrasonsa erkek vajinelse kızBeni de yorumlar mısın 6+4 haftalık
Karından ultrasonsa kız vajinelse erkekAh bitmek bilmeyen bu merakEki Görüntüle 3201649 Rica etsem bana da bakabilirmisin ?
Karından ultrasonKarından ultrasonsa erkek vajinelse kız![]()
Tesekkurler karından ultrasyn. Bir oglum var kız olsun cok isterim. Ama öncesinde Allah saglikli ve hayirlisini nasip etsinn hepimize insallahKarından ultrasonsa kız vajinelse erkek![]()
Bana da bakarmisin canım 10haftalikKarından ultrasonsa kız vajinelse erkek![]()
bana da kız gibi geldiBanada bakar mısınız
Teşekkür ederim Amin İnşallahİnşallah gönlünüzdeki hakkınızda hayırla olur sağlıkla gelsin yavrunuz![]()
Çok teşekkür ederim bende kız hissediyorum ama zaten oğlum oldugu için mi acaba psikolojik olarak kız hissediyorum diye düşünüyorum. İnşallah dediğiniz gibidirbana da kız gibi geldi![]()