Bende ilk oğlum olacak dıye hıssedıyordum sonra kıza dondum 10 gün önce doktor %90 kız dedı ama haftaya tam net soylerım dedı cuma gıttıgınde gostermedı 2 kere baktı haftaya gel dedı bakalım cuma yıne gıdecegım gosterecekmımerhaba arkadaslar hamile oldugumu ogrendigimde oglum diye sevmeye basladigimi farkettim, kusma bulantim yoktu, tatli cok canim cekiyordu vs vs hersey beni erkege yoneltti bi anda 11+4 te kiza benzettim dedi doktor. Haftaya kesin cinsiyeti ogrencez insallah kiz erkek farketmez saglikli hayrli olsun ama sizce doktorlarin tahminleri ne derece dogrudur???? Ayni durumu yasayan var mi??? Lutfen cevap
Seninkide erkek bebek belirtilerine benziyor:))bende yeni hamileyim,tabi cinsiyet cok erken ama , canim hic bisey cekmiyor, et yemiyorum, midem bulanmiyor.. heünüz belirti yokk o yüzden cinsiyet tahminimiz de yok
Hayrli olsun canim ya iste kisiden kisiye degisiyor aslinda aynen oyle cin takvimini ototmatik mi hesapliuorsun yas ve hamile kaldigin aya mi bakiyorsunKızlar ben bugün ögrendim erkek ve belirtilerimi paylaşim ilk üç ay bulantıdan kafamı kaldıramadım hiç bişe yiyemiyordum su bile içsem çıkarıyodum ekşi ve tuzlu yemeye çalışıyordum tatlıdan tiksinmiştim ve 12 haftalıkken acayip lahana turşusu Can'ım cekti bi günde bi kavanoz bitiriyordum hani derler ya çok bulantısı olanın kız olur alakası yok ben bide rüyamda koz bebeği görüyordum hep tersi çıktı ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi oda doğru degil çok limon yedim bide Çin takvimi doğru çıktı benim
Otomatik hesapladım cnmHayrli olsun canim ya iste kisiden kisiye degisiyor aslinda aynen oyle cin takvimini ototmatik mi hesapliuorsun yas ve hamile kaldigin aya mi bakiyorsun
Benim yukarda cnm top gibi aynı karnımMerhaba kızlar bebeklerini bekleyen anneler bende 14 +2 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum benımde hiç kusma bulantım olmadı sadece bazı yemekleri yiyemiyorum aşermede olmadı çok iyi geçiyor ben bebeğimi aşağıda hissediyorum ve çok sık lavaboya çıkıyorum bebeği aşağı da olup cinsiyetini öğrenen varmı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
Ya iste butun bunlar banada ikuyordu normalde erkek belirtileri doktor kiza benzetti kisiden kisiye degisiyor 15. Haftada kesinlesir ama seninki benim son bi kac gunum kaldi heyecan doruktaMerhaba kızlar bebeklerini bekleyen anneler bende 14 +2 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum benımde hiç kusma bulantım olmadı sadece bazı yemekleri yiyemiyorum aşermede olmadı çok iyi geçiyor ben bebeğimi aşağıda hissediyorum ve çok sık lavaboya çıkıyorum bebeği aşağı da olup cinsiyetini öğrenen varmı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
15.haftayı bekliyeyim ben ozaman Teşekkürler Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinYa iste butun bunlar banada ikuyordu normalde erkek belirtileri doktor kiza benzetti kisiden kisiye degisiyor 15. Haftada kesinlesir ama seninki benim son bi kac gunum kaldi heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?