Cinsiyet tahmini

Kızlar ben bugün ögrendim erkek ve belirtilerimi paylaşim ilk üç ay bulantıdan kafamı kaldıramadım hiç bişe yiyemiyordum su bile içsem çıkarıyodum ekşi ve tuzlu yemeye çalışıyordum tatlıdan tiksinmiştim ve 12 haftalıkken acayip lahana turşusu Can'ım cekti bi günde bi kavanoz bitiriyordum hani derler ya çok bulantısı olanın kız olur alakası yok ben bide rüyamda koz bebeği görüyordum hep tersi çıktı ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi oda doğru degil çok limon yedim bide Çin takvimi doğru çıktı benim
cin takvimi nasıl yapılıyor

Canım aserdigin vs şeyler ile alakası olmadığını dusunuyorum cinsiyetin çünkü cinsiyetini öğrenene kdr ekşi yedim durdum surekli bulantı kusma hayata kustum diyebilirim ilk 3.5 ay.çoğu kişi kız dedi göbeğin kiz göbeği falan dedi durdu ama ben rüyalarımda hep erkek bebek gordum hatta eşim de oğlum olacak deyip durdu ki erkek bebek bekliyorum :) yediğin içtiğin bulantı vs ile hic alakası olmadığını kendi hamileliğimde öğrendim. Ama genelde erkek deyince erkek çıkıyor erkek bebeğin yanılma payı çok az oluyor diyorlar . Hayırlı evlat hangisi olacaksa o gelsin kucağına...

Arkadaslar merhabaa az once test yaptm cok dikkatle bakilinca isikta belli oluyor silik cizgi adetime 3 gun war siz ce hamile miyimmmm???
Kan test yaptir istersen benim adetim 2 gun gecmiti silik falan hic bisi cikmadi yik hamile degilim kesin moduna girdim tam bi haftam doldu sak diye 2 cizgi

hiç bir belirtim, bulantım vs olmadı, cinsiyet erkek. 11. haftada gösterdi kendini.

Selam Anneler benim gibi sabırsız anne adayları nasıl geçiyor hamileliğiniz :) Umarım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin ben 15+0haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum 13+2"haftalıkken gittiğimde doktorum erken daha dedi öğrenemedim sizler neler aşerdiniz mesela ve kaçıncı haftada öğrendiniz ? Çin takvimi rus takvimi yüzük testi karbonat testi ve bazı batıl inanışa inanmıyorum ben En doğrusunu nasıl olsa Rabbim biliyor zamanı gelince öğreneceğiz değilmi :) ama yinede insan merak ediyor birde erkek bebeklere çok büyük bir sempatim var kızım olduğu için Rabbim İnşallah birde hayırlı bir erkek evlat ta nasip eder İnşallah herkese güzell vesıkıntısız bir hamilelık diliyorum: )

Kızlar ben bugün ögrendim erkek ve belirtilerimi paylaşim ilk üç ay bulantıdan kafamı kaldıramadım hiç bişe yiyemiyordum su bile içsem çıkarıyodum ekşi ve tuzlu yemeye çalışıyordum tatlıdan tiksinmiştim ve 12 haftalıkken acayip lahana turşusu Can'ım cekti bi günde bi kavanoz bitiriyordum hani derler ya çok bulantısı olanın kız olur alakası yok ben bide rüyamda koz bebeği görüyordum hep tersi çıktı ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi oda doğru degil çok limon yedim bide Çin takvimi doğru çıktı benim
Cnm senin bebeğin Rahmi'n tam ortasında mı duruyo yoksa hafif sağ yada sol yanda mı biarkadas sağ yada solda olursa erkek oluyor demişti merak ettim bende

Canım aserdigin vs şeyler ile alakası olmadığını dusunuyorum cinsiyetin çünkü cinsiyetini öğrenene kdr ekşi yedim durdum surekli bulantı kusma hayata kustum diyebilirim ilk 3.5 ay.çoğu kişi kız dedi göbeğin kiz göbeği falan dedi durdu ama ben rüyalarımda hep erkek bebek gordum hatta eşim de oğlum olacak deyip durdu ki erkek bebek bekliyorum :) yediğin içtiğin bulantı vs ile hic alakası olmadığını kendi hamileliğimde öğrendim. Ama genelde erkek deyince erkek çıkıyor erkek bebeğin yanılma payı çok az oluyor diyorlar . Hayırlı evlat hangisi olacaksa o gelsin kucağına...
Cnm erkek Bebek bekliyormuşsun bebeğini 2 3 aylıkken sağ sol yanlarda mı hissettin yoksa ortada tam Rahmi'n üstünde mi bi arkadaş kız olursa tam ortada erkekse yanlarda oluyor dedi de merak ettim

Merhaba kızlar bende 15 haftalığım dün doktora gittim %90 kız dedi ..yazılan belirtiler çin takvimleri hepsi erkek gösteriyordu..yani demek istediğim hiç bir önemi yok herşey bünyeye bakıyo

Merhaba kızlar bende 15 haftalığım dün doktora gittim %90 kız dedi ..yazılan belirtiler çin takvimleri hepsi erkek gösteriyordu..yani demek istediğim hiç bir önemi yok herşey bünyeye bakıyo
Bebeğin kesedeki konumuna göre hesap yaptırmısmıydın cnm o da mı erkek gösteriyordu

Ya kızlar ben 20 eylülde doktora gidecem kontrole. Ve ozaman 15+4 olacam. Cinsiyetini söyler mi sizce doktor. Normal ultrasonda gorunur mu. Yoksa üç boyutlu mu gerekli

Evet oda erkek gösteriyordu doktoruma da sordum öyle şeylere inanma dedi
Benimde kız gösterdi insana saçma geliyor ama doğru çıkan fazla galiba inşallah benimkide yanlıştır iki kızım var allahım hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin inş çok merak ediyorum

Cnm erkek Bebek bekliyormuşsun bebeğini 2 3 aylıkken sağ sol yanlarda mı hissettin yoksa ortada tam Rahmi'n üstünde mi bi arkadaş kız olursa tam ortada erkekse yanlarda oluyor dedi de merak ettim
Canım valla hep solda hissediyorum. Zaten kafası sağda bacaklar solda :) hiç sağda tekme hissetmedm

Back
X