Cinsiyet tahmini

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
merhaba arkadaslar hamile oldugumu ogrendigimde oglum diye sevmeye basladigimi farkettim, kusma bulantim yoktu, tatli cok canim cekiyordu vs vs hersey beni erkege yoneltti bi anda 11+4 te kiza benzettim dedi doktor. Haftaya kesin cinsiyeti ogrencez insallah kiz erkek farketmez saglikli hayrli olsun ama sizce doktorlarin tahminleri ne derece dogrudur???? Ayni durumu yasayan var mi??? Lutfen cevap

merhaba arkadaslar hamile oldugumu ogrendigimde oglum diye sevmeye basladigimi farkettim, kusma bulantim yoktu, tatli cok canim cekiyordu vs vs hersey beni erkege yoneltti bi anda 11+4 te kiza benzettim dedi doktor. Haftaya kesin cinsiyeti ogrencez insallah kiz erkek farketmez saglikli hayrli olsun ama sizce doktorlarin tahminleri ne derece dogrudur???? Ayni durumu yasayan var mi??? Lutfen cevap
Bende ilk oğlum olacak dıye hıssedıyordum sonra kıza dondum 10 gün önce doktor %90 kız dedı ama haftaya tam net soylerım dedı cuma gıttıgınde gostermedı 2 kere baktı haftaya gel dedı bakalım cuma yıne gıdecegım gosterecekmı

bende yeni hamileyim,tabi cinsiyet cok erken ama , canim hic bisey cekmiyor, et yemiyorum, midem bulanmiyor.. heünüz belirti yokk o yüzden cinsiyet tahminimiz de yok

ilk bebegim o yüzden cok farketmiycek ama esimin gönlünden hep erkek geciyor :)

Kızlar ben bugün ögrendim erkek ve belirtilerimi paylaşim ilk üç ay bulantıdan kafamı kaldıramadım hiç bişe yiyemiyordum su bile içsem çıkarıyodum ekşi ve tuzlu yemeye çalışıyordum tatlıdan tiksinmiştim ve 12 haftalıkken acayip lahana turşusu Can'ım cekti bi günde bi kavanoz bitiriyordum hani derler ya çok bulantısı olanın kız olur alakası yok ben bide rüyamda koz bebeği görüyordum hep tersi çıktı ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi oda doğru degil çok limon yedim bide Çin takvimi doğru çıktı benim

Ben 10 haftalık hamileyim... Rüyamda kız görmüştüm...her kes bana kızdı sende söylüyor..ama eşim erkek die düşünüyor bakalım işte...fark etmez esas sağlıklı olmasıdır...

Kızlar ben bugün ögrendim erkek ve belirtilerimi paylaşim ilk üç ay bulantıdan kafamı kaldıramadım hiç bişe yiyemiyordum su bile içsem çıkarıyodum ekşi ve tuzlu yemeye çalışıyordum tatlıdan tiksinmiştim ve 12 haftalıkken acayip lahana turşusu Can'ım cekti bi günde bi kavanoz bitiriyordum hani derler ya çok bulantısı olanın kız olur alakası yok ben bide rüyamda koz bebeği görüyordum hep tersi çıktı ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi oda doğru degil çok limon yedim bide Çin takvimi doğru çıktı benim
Hayrli olsun canim ya iste kisiden kisiye degisiyor aslinda aynen oyle cin takvimini ototmatik mi hesapliuorsun yas ve hamile kaldigin aya mi bakiyorsun

Merhaba kızlar bebeklerini bekleyen anneler bende 14 +2 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum benımde hiç kusma bulantım olmadı sadece bazı yemekleri yiyemiyorum aşermede olmadı çok iyi geçiyor ben bebeğimi aşağıda hissediyorum ve çok sık lavaboya çıkıyorum bebeği aşağı da olup cinsiyetini öğrenen varmı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah

Merhaba kızlar bebeklerini bekleyen anneler bende 14 +2 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum benımde hiç kusma bulantım olmadı sadece bazı yemekleri yiyemiyorum aşermede olmadı çok iyi geçiyor ben bebeğimi aşağıda hissediyorum ve çok sık lavaboya çıkıyorum bebeği aşağı da olup cinsiyetini öğrenen varmı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
Benim yukarda cnm top gibi aynı karnım

İlk iki hamilelğimde sadece sabah bulantısı ve kusması oluyordu ikiside kız ( biri vefat etti) şimdiki hamileliğimde sürekli bulantı kusma yok şükür gece bile uyanıyorum bulantı var sürekli uyumak istiyorum ama kızımdan mümkün değil 7 haftalık daha öncelikli sağlıklı olması Allah ne nasip ederse hayırlısı olsun

Ben de kızım da çok rahat bir hamilelik geçirdim buda hemen hemen aynı gibi Tabiki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah ama erkek bebeklere karşı çok büyük bir sempatim var öncelikle herşeyin hayırlısı canım seninde gönlünden geçeni versın Umarım

Ya iste butun bunlar banada ikuyordu normalde erkek belirtileri doktor kiza benzetti kisiden kisiye degisiyor 15. Haftada kesinlesir ama seninki benim son bi kac gunum kaldi heyecan dorukta

Ya iste butun bunlar banada ikuyordu normalde erkek belirtileri doktor kiza benzetti kisiden kisiye degisiyor 15. Haftada kesinlesir ama seninki benim son bi kac gunum kaldi heyecan dorukta
15.haftayı bekliyeyim ben ozaman Teşekkürler Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Benim bi arkadaş vardı.iki doktorda kız dedi. En son gittiği doktorda erkek dedi ve erkek doğurdu... Doktorlar bile şaşaırabiliyor. Sağlıklı hayırlı evlat ılsun fark etmez...

Amin arkadaslar insallah herkez gonlundekine kavusssun hayrli sagliklİ mutlu bebisleri olsun :))

Bende hamile kalmadan önce hep kız çocuğum olsun isterdim. Ama hamileligimi öğrendiğimden beri oğlum oğluşum diye seçmelere başladım. Deli gibi erkek yada kız olsun demiyorum. Önceliğimiz sağlık tabi bütün hamişler gibi. Bulantı kusma hiç yaşamadım. Tiksinmede olmadı. Aksine iştahım arttı. Ve normalde tatlıyı sevmem ama tatlı yemeye başladım. Hayırlısı olsun hepimiz için kizlar

Arkadaslar merhabaa az once test yaptm cok dikkatle bakilinca isikta belli oluyor silik cizgi adetime 3 gun war siz ce hamile miyimmmm???

Back
X