• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyet tahmini :)

Selamlar. Bu benim 2. Gebeliğim. Ilk bebeğim yani kizim sol kasigimdaydi. Şimdi 2. Bebeğim de solda. Size sorum şu demin bir blok da okudum. Solda ise kız sağ da ise erkek diyorlar yogru mu acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de hamileyim kizim olacak ins. Canim ama sagda bebegim... yani hani bence ilgisi pek yok sagda solda durmasiyla. Yani senin dediğine gore benim kizimin solda durmasi gerek..

Son düzenleme:
Benim solda Dr. m kıza benziyor dedi önümüzde ki haftalarda daha kesin bişey söyler heralde zaten bende kız gibi hissediyorum :nazar::emir_bebek::52:

benimde 2. gebeliğim solda ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek olduğunu hissediyorum 12+5 haftalığım birdahaki kontrolde dr. söyler herhalde :49::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar yazdıklarınızı okudum, yani bu teori doğruysa kız bebek istiyorsak yumurtamızın soldan atılmasını, erkek bebek istiyorsak yumurtamızın sağdan atılmasını beklememiz gerek doğrumudur?

Benim oglumda hep sagdaydi

Kızlar yazdıklarınızı okudum, yani bu teori doğruysa kız bebek istiyorsak yumurtamızın soldan atılmasını, erkek bebek istiyorsak yumurtamızın sağdan atılmasını beklememiz gerek doğrumudur?

Ben ogluma sol yumurtaliktan hamike kaldım ikinciyede sagdan bklım bu ne olcak ben pek alakası oldgnu dusunmuorum ovulasyon gunuyle baglantılı oglumda çin takvimi kız diodu rus erkek rus genelde tutuo bide yumurtlama gunu olan ilişkinin etkiledgni dusunuyorum

Bakalım 17 sinde gidicem allah nasip ederse :) o zaman öğrenirim yine solda olan bebeğim kız ki erkek mi size de haber veririm kızlar :)

Evet kızlar ben geldim :) ilk bebeğim sol daydi ve kız di. Bu bebeğim de solda ama erkek :) sağ sol meselesi değil yani bu erkekten gelen neyse o :)

meraba ilk mesajım bu foruma :) 12+4 gebeyim iki gün önce ikili test yaptırdım ve cinsiyetini sorduğumda çıkıntının açısı aşağıya bakarsa kız yukarı bakarsa erkek dedi seninkinin cinsel organının açısı sanki yukarı doğru bakıyor erkeğe benziyor dedi ama sürekli ultrasonu gezdirirken sol tarafımda gezdirip bakıyor değişme durumu olur mu ki :KK64:

allah akil fikir versin hamilesiniz ve dusundugunuz seye bak kinamak karismak benimhhadime deil sadece nacizane fikrim ha solda ha sagda ha kiz ha erkek ultrasondada goreceksin insanlar cocugu olsun diye yanip tutusup trdaviler ne acilar cekiyo siz bu kadar sacma konular aciyorsunuz yazik ssdece bunu diyorum

ilk gebeliğim haliyle merak ediyorum bu şekilde mesaj atmak yerine keşke hiç atmasaydınız erkek yada kız hergün ne kadar şükür ettiğimi allah bilir...Cinsiyet konusu sağda solda olma konusu sadece merak. Foruma cesaretlenip yazmış olduğum ilk mesajda böyle bir cevap almam da beni oldukça üzdü. Ayrıca konu zaten açılmıştı artı bir konu açmadım sorduğum soru saçma yada değil eğer saçma geliyorsa cevaplamazsınız olur biter karşınızda ki insanı bu şekilde kınamaya kınıyorsanız da bunu illa dile getirmeye gerek yok. Hayırlı günler.

iki oğlum da sağdaydı ama benim sağ yumurtalığım daha çok çalışıyor. çoğunlukla sağda yumurta oluşuyor

Back