- 7 Ocak 2025
- 38
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Papatya2863
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 hafta 2 günlük nasıl hesaplamışlar ben oraya takıldımKızlar bebisim daha 6 haftalık ama keseye göre cinsiyet tahmini yapabilir misinizçok sabırsızım günler geçmiyor sanki
Önceki hastanın ölçümü kalmıştır belki25 hafta 2 günlük nasıl hesaplamışlar ben oraya takıldım
Ay hele diyorum yanlış mı görüyorumÖnceki hastanın ölçümü kalmıştır belki
Nasıl yani anlayamadım çok tecrübesizim kusura bakma cann25 hafta 2 günlük nasıl hesaplamışlar ben oraya takıldım
Kız hissediyorum yani bilemedimNe hissediyorsanız odur. Erkek hissiyatı aldım.
Tabi tekrar ultrason görüntüsü alınca paylaşacağım. Ama bu goruntuyu anlyamadım sence yuvarlak gibi mi görünüyor fasulye gibi mi canmAy hele diyorum yanlış mı görüyorumkese şuan çok küçük hafta geçtikçe kese büyüyünce yapı değişiyor bence biraz daha bekle tekrar at. Ama yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar gerçekse
Canım yukarıda ga yazan yer gebelik haftası oluyor orada yanlış tarih yazıyor da onu söylemek istedimNasıl yani anlayamadım çok tecrübesizim kusura bakma cann![]()
Birdaha ki kontrolün ne zaman canımTabi tekrar ultrason görüntüsü alınca paylaşacağım. Ama bu goruntuyu anlyamadım sence yuvarlak gibi mi görünüyor fasulye gibi mi canm![]()
Şimdi anladım canm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende suan öğrendimCanım yukarıda ga yazan yer gebelik haftası oluyor orada yanlış tarih yazıyor da onu söylemek istedim
Beş hafta sonra gidecegım canmBirdaha ki kontrolün ne zaman canım