Bana kız gibi geldi canımEki Görüntüle 3494452 bana da tahminde bulunur musunuz rica etsem bizde çok merak ediyoruz 12 haftaligiz
Bana kız gibi geldi canım
Başta tabiki de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3494452 bana da tahminde bulunur musunuz rica etsem bizde çok merak ediyoruz 12 haftaligiz
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim erkek gibi sanki.merhabalar bebeğim 11 haftalık bugun kontrole gittik çok hareketli resmen sabah sporu yapıyor doktor dedi ters dönüyor ful hareketliydi 4 cm haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi fotoğraflardan cinsiyet tahmin edebilirmisiniz
Çok teşekkür ederim.nerden tahmin ettinzBaşta tabiki de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahkız
İçime öyle doğdu tabiki anlamam da cinsiyet belli olunca yaz merak ettim canım vallaÇok teşekkür ederim.nerden tahmin ettinz
Belli oldu mu sizinkimerhabalar bebeğim 11 haftalık bugun kontrole gittik çok hareketli resmen sabah sporu yapıyor doktor dedi ters dönüyor ful hareketliydi 4 cm haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi fotoğraflardan cinsiyet tahmin edebilirmisiniz
Yazarimİçime öyle doğdu tabiki anlamam da cinsiyet belli olunca yaz merak ettim canım valla
18+5 hala belli değil cinsiyeti burda 15+3 de acaba bana da tahminde bulunur musunuz doktorlar bi erkek bi kız diyor kafam karışıyorEki Görüntüle 3494452 bana da tahminde bulunur musunuz rica etsem bizde çok merak ediyoruz 12 haftaligiz
Kız tahmin etti doktorumuz hayirlsiiYazarim