- 9 Şubat 2024
- 6
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi Merve 3534
Nub ne oluyorki? Benimki buda. Genelde erkek diyolar. Nuba göre ne oluyorkiMerhaba :) nuba göre sanki kiz gözüküyor:)
Çıkıntı goremedim burada ben ondan diyemicem bisey :) nub teorisi diye birsey var bebegin çıkıntısj ile omurga arasindaki aciya bakiliyor. Çıkıntı havaya doğru olunca erkek oluyor dik karşıya olunca kiz deniliyor ama bir teori sonuçtaNub ne oluyorki? Benimki buda. Genelde erkek diyolar. Nuba göre ne oluyorki
Burda bişi varmı sizce?Çıkıntı goremedim burada ben ondan diyemicem bisey :) nub teorisi diye birsey var bebegin çıkıntısj ile omurga arasindaki aciya bakiliyor. Çıkıntı havaya doğru olunca erkek oluyor dik karşıya olunca kiz deniliyor ama bir teori sonuçta
Doktorunuz ne dedi kaçıncı haftanızBurda bişi varmı sizce?
Doktorum kağıda yazdi verdi pazar öğrenicezDoktorunuz ne dedi kaçıncı haftanız
Erkek gibi evet
Doktorum kağıda yazdi verdi pazar öğrenicez16 burda.
Ben erkek gibi düşünüyorum, kız istedim hep ama erkek gibi hissediyorum. Görenler hep erkek diyor ama
Lütfen yazın buraya da :)Doktorum kağıda yazdi verdi pazar öğrenicez16 burda.
Ben erkek gibi düşünüyorum, kız istedim hep ama erkek gibi hissediyorum. Görenler hep erkek diyor ama
Merhaba :) nuba göre sanki kiz gözüküyor
hmm öylemi hissettiniz bana sanki erkek gibi geldi çıkıntı var diye gördüm ama emin olamadım . Başka tahmini olan var mı kızlar
Bunlari buldumLütfen yazın buraya da :)
Başka resim varmi
Kız kibarligi varKızlarrr selam ilk gebeliğim cinsiyet ne sizce tahmin alabilirmiyimmm
Yine erkek diyorum ben :) aynen sağlıklı olsunlar hayirlisiyla dogsunlar inşallah:)Bunlari buldum
Yazarım tabikide sağlıklı olsunda
Ben erkek diyorum :)Bi cinsiyet tahmini de ben rica edebilir miyim
Hayırlısı olsun ikili tarama testinde belli olmadı bacaklarını çapraz yapmıştıKız kibarligi var
Teorilerle :)Teorilerle mi içinizden gelerek mi
Kızlar teorilere göre ne düşünüyorsunuz o kadar merak ediyorum kiKızlarrr selam ilk gebeliğim cinsiyet ne sizce tahmin alabilirmiyimmm
Kesinlikle önce Allah’ın bileceği şey ama merak ediyor insanTeorilerle :)
Ama tabii bunlar sadece tahmin önce Allah sonra doktor bilir :)
Evett bende sizin gibiydim . 12 haftada doktor teoriye göre baktı kiz dedi . 16.haftada kesin kiz dediKesinlikle önce Allah’ın bileceği şey ama merak ediyor insan