- 7 Ağustos 2019
- 150
- 85
- 32
- Konu Sahibi Merve 3534
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 hafta olmadan çok zorKızlar sizce benimkinin cinsiyet nedir henüz çok erken ama tahmin duymak istedim sadece :) 7+2 ydi
Peki teşekkür ederim aceleci davrandım12 hafta olmadan çok zor
Banada yorum yaparmısiniz12 hafta olmadan çok zor
Ben kıza benzettim :)Kızlar banada bir tahmin bu hafta ogrencem sizce teoriye göre nedir
Bende kız hissediyorumBen kıza benzettim :)
Kızlar 12 haftalık tek yumurta ikiz gebelik yaşıyorum sizce cinsiyetleri ne olabilir Eki Görüntüle 3385174
ErkekmisLütfen yazın buraya da :)
Başka resim varmi
merhaba cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz? 11+3 haftaÇıkıntı goremedim burada ben ondan diyemicem bisey :) nub teorisi diye birsey var bebegin çıkıntısj ile omurga arasindaki aciya bakiliyor. Çıkıntı havaya doğru olunca erkek oluyor dik karşıya olunca kiz deniliyor ama bir teori sonuçta
Bebeğiniz kiz bence 3 çizgi var. Doktorunuz bisey dedimimerhaba cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz? 11+3 hafta
Kıza benziyor dedi ama emin olamadımBebeğiniz kiz bence 3 çizgi var. Doktorunuz bisey dedimi
Erkek diye yorumladım pek anlamıyorum amaEki Görüntüle 3387181 banada bakarmisniz lutfennnn cok merak ediyorum
İnsaALLAHErkek diye yorumladım pek anlamıyorum ama
Banada bakarmisiniz lutfennnDoktorunuz ne dedi kaçıncı haftanız
Erkek gibi evet