- 17 Nisan 2023
- 13
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi gamzedogukan
-
Amin allah isteyen herkese nasip etsinErkekkkkköle icimden geldi dsrisi bnm basima çook aminnn
Benim kızımda genelde böyle duruyordu kıza benziyor sanki birazKızlar selam şuan 15 haftalık olduk ama elimde 13. Haftaya dair bir ultrason görüntüsü var hadi tahminde bulunun teyzoşlar
Evet etrafımdakilerde kız diyor hayırlısı inşallahBenim kızımda genelde böyle duruyordu kıza benziyor sanki biraz
Ayyyy hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın kucağına inşallah banada dua eder misin hamilelerin duaları kabul olurmuş benimde bebeğim olsun çok istiyorum inan teşekkür ederim şimdidenEvet etrafımdakilerde kız diyor hayırlısı inşallah
Söz her namazda ederimAyyyy hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın kucağına inşallah banada dua eder misin hamilelerin duaları kabul olurmuş benimde bebeğim olsun çok istiyorum inan teşekkür ederim şimdiden
Bencede kız bebeğiniz buna göreEvet etrafımdakilerde kız diyor hayırlısı inşallah
Cinsiyeti belli oldu mu canım ?Söz her namazda ederim
Merhaba canım perşembe günü gidicem doktora inşallah hayırlı haber veririm sanaCinsiyeti belli oldu mu canım ?
Hayırlısı olsun canım benim olumsuz oldu malesefMerhaba canım perşembe günü gidicem doktora inşallah hayırlı haber veririm sana
Bir kızın vardı 2. Bebişi istiyorsun değil mi ? Rabbim eğer nasibine yazdıysa vaktini bekliyordur sabır etHayırlısı olsun canım benim olumsuz oldu malesef
Kızım var evet ama malesef dogumdan 5 gün sonra kaybettim bir dahada olmadı malesef şimdi kısmetse ikinciyi istiyorum evet inşallah olur kendiliğinden yoksa tüp bebek deneyeceğizBir kızın vardı 2. Bebişi istiyorsun değil mi ? Rabbim eğer nasibine yazdıysa vaktini bekliyordur sabır et
Salsamda salmasamda olmuyor malesef canım birde pcos var bende istesemde salamiyorum artık hayırlısı ile olsun istiyorum yaaaAaaa çok üzüldüm Allah sabırlar versin. İnşallah yüzün güler ama sakın stres yapma kafanda unuttuğun an oluyor. Ben 2 senedir evliyim 4.ay gebe kaldım düşük oldu ondan sonra hiç olmadı kafada saldığım ay hamile kaldım. İyi düşün iyi olsun
Salsamda salmasamda olmuyor malesef canım birde pcos var bende istesemde salamiyorum artık hayırlısı ile olsun istiyorum yaaaallah büyüktür sen sabır et allah en doğru zamanda verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?