-
- Konu Sahibi Pocahantaass
Sizin tahmin doğru çıktı canım sağlıcakla gelsin oğlum haber veririm demiştim pipiyi gösterdi bize dünSizin erkek merve hanım
Sizin de kız bence linda hanım. Bu arada sadece kendi tecrübelerime dayanarak tahminde bulunuyorum yoksa ne doktprum ne bir şey ne de tahminlerim tutuyor bilmiyorum. Eğer tuttuysa yazarsınız :)
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin :)Sizin tahmin doğru çıktı canım sağlıcakla gelsin oğlum haber veririm demiştim pipiyi gösterdi bize dün
Teşekkür ederim canım zaten 1 kızım var birde oğlum olucak Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı olsunlar en önemlisiGözünüz aydın sağlıkla gelsin :)
Oh ne güzel. Benim de 2 oğlan üzerine kızım oldu şükür. İnsan iki meyveden de tatmak istiyor. Hepsi sağlıklı olsunlar inşallah.Teşekkür ederim canım zaten 1 kızım var birde oğlum olucak Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı olsunlar en önemlisi
Evet canım şükürOh ne güzel. Benim de 2 oğlan üzerine kızım oldu şükür. İnsan iki meyveden de tatmak istiyor. Hepsi sağlıklı olsunlar inşallah.
Bebeği göremedim daha net bir fotoğraf yok mu
Şuan yok canım. Artı işareti arasında görünmüyo muBebeği göremedim daha net bir fotoğraf yok mu
Erkek gibi duruşundan anlıyorum ama dediğim gibi net göremedim yakınlaştırınca biraz gördüm sadeceŞuan yok canım. Artı işareti arasında görünmüyo mu
Teşekkür ederim canım zaten 1 kızım var birde oğlum olucak Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı olsunlar en önemlisi
Kızlar kendi ultrasonlarınız üzerinden banada yorum yaparmısınız karından ultrason 6+3Oh ne güzel. Benim de 2 oğlan üzerine kızım oldu şükür. İnsan iki meyveden de tatmak istiyor. Hepsi sağlıklı olsunlar inşallah.
Kız bu daha minnacık nerden anlıycaz :)Kızlar kendi ultrasonlarınız üzerinden banada yorum yaparmısınız karından ultrason 6+3çok merak ediyorum bir kızım var bunun cinsiyeti ney sizce
HaklısınızKız bu daha minnacık nerden anlıycaz :)
Canım banada bakarmisin kime yazsam cevap yok ya bu hafta öğrenmek istiyorum artık bir kızım var gönlümden geçen erkek tabiki Allah hayırlısını ve sağlıklisini nasip etsin herkeseKız bu daha minnacık nerden anlıycaz :)
Başka foto yok mu? Bunlar hiç net değil. Bebeği görmem lazım.Canım banada bakarmisin kime yazsam cevap yok ya bu hafta öğrenmek istiyorum artık bir kızım var gönlümden geçen erkek tabiki Allah hayırlısını ve sağlıklisini nasip etsin herkese
Yok canım en son bunları verdi doktor iki ayrı doktor bu fotoğraf ta belli olmuyormu dokuz haftalık en son gittiğim on bir olmuştu ama doktorun ultrason cihazı böyle resim verdiBaşka foto yok mu? Bunlar hiç net değil. Bebeği görmem lazım.
Kafası ne tsrafta anlasam söylerim de anlayamadımYok canım en son bunları verdi doktor iki ayrı doktor bu fotoğraf ta belli olmuyormu dokuz haftalık en son gittiğim on bir olmuştu ama doktorun ultrason cihazı böyle resim verdi
Diğer sefer gittiğimde kafası bilgisiyarda sağ taraftaydi şu gönderdigim fotoğraf varya belli olan o pozisyon onun diğer tarafa dönmüştüKafası ne tsrafta anlasam söylerim de anlayamadım
Canım bana da bakar mısın 11+1Kafası ne tsrafta anlasam söylerim de anlayamadım
İşte net görsem söylerim bakın bu arkadaşta bebek net görünüyor mesela.Diğer sefer gittiğimde kafası bilgisiyarda sağ taraftaydi şu gönderdigim fotoğraf varya belli olan o pozisyon onun diğer tarafa dönmüştü
Sizin bence erkek ama ben doktor değilim sadece kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Canım bana da bakar mısın 11+1