Cinsiyet tahmini

Sizin erkek merve hanım

Sizin de kız bence linda hanım. Bu arada sadece kendi tecrübelerime dayanarak tahminde bulunuyorum yoksa ne doktprum ne bir şey ne de tahminlerim tutuyor bilmiyorum. Eğer tuttuysa yazarsınız :)
Sizin tahmin doğru çıktı canım sağlıcakla gelsin oğlum haber veririm demiştim pipiyi gösterdi bize dün

Teşekkür ederim canım zaten 1 kızım var birde oğlum olucak Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı olsunlar en önemlisi
Oh ne güzel. Benim de 2 oğlan üzerine kızım oldu şükür. İnsan iki meyveden de tatmak istiyor. Hepsi sağlıklı olsunlar inşallah.

Benimkine de bakar mısınız ? Karından 10+3

Eklentiler

• 75EA00DA-6DD3-4F43-9B08-AE815F804AE1.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ederim canım zaten 1 kızım var birde oğlum olucak Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı olsunlar en önemlisi
Oh ne güzel. Benim de 2 oğlan üzerine kızım oldu şükür. İnsan iki meyveden de tatmak istiyor. Hepsi sağlıklı olsunlar inşallah.
Kızlar kendi ultrasonlarınız üzerinden banada yorum yaparmısınız karından ultrason 6+3 çok merak ediyorum bir kızım var bunun cinsiyeti ney sizce

Eklentiler

• IMG_6407.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 29
Kız bu daha minnacık nerden anlıycaz :)
Canım banada bakarmisin kime yazsam cevap yok ya bu hafta öğrenmek istiyorum artık bir kızım var gönlümden geçen erkek tabiki Allah hayırlısını ve sağlıklisini nasip etsin herkese

Eklentiler

• IMG_20240131_223358.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20240123_144307.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 25
Başka foto yok mu? Bunlar hiç net değil. Bebeği görmem lazım.
Yok canım en son bunları verdi doktor iki ayrı doktor bu fotoğraf ta belli olmuyormu dokuz haftalık en son gittiğim on bir olmuştu ama doktorun ultrason cihazı böyle resim verdi

Eklentiler

• IMG_20240123_144301.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20240123_144307.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 26
Diğer sefer gittiğimde kafası bilgisiyarda sağ taraftaydi şu gönderdigim fotoğraf varya belli olan o pozisyon onun diğer tarafa dönmüştü
İşte net görsem söylerim bakın bu arkadaşta bebek net görünüyor mesela.
Canım bana da bakar mısın 11+1
Sizin bence erkek ama ben doktor değilim sadece kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…