Cinsiyet tahmini

Şuan 13 haftalık olucaz iki gün sonra bu hafta ogrencem artık herkes öğrenmiş valla
Aslında bir kızınız var anlamamız lazım. Ben tüm çocuklarımın cinsiyetini hemen anlıyordum rahmime düştükleri gibi. Kızla erkek çok farklıdır mesela. Oğullarımda ne mide bulantısı ne rahatsızlık maşallah hiçbir sorun yaşamadım bel ağrısı dışında.
Kızımda ise mahvoldum kusmaktan mide bulantısından halsizlikten. Eğer sağ kasığınızda ağrı çoksa kız, solda ağrı çoksa erkek mesela benim öyleydi.

Aslında bir kızınız var anlamamız lazım. Ben tüm çocuklarımın cinsiyetini hemen anlıyordum rahmime düştükleri gibi. Kızla erkek çok farklıdır mesela. Oğullarımda ne mide bulantısı ne rahatsızlık maşallah hiçbir sorun yaşamadım bel ağrısı dışında.
Kızımda ise mahvoldum kusmaktan mide bulantısından halsizlikten. Eğer sağ kasığınızda ağrı çoksa kız, solda ağrı çoksa erkek mesela benim öyleydi.
🤣🤣 Bende bunların tersi kızımda hiç bir şey olmadı bunda herşey oldu peki canım bu bir tanıdığım 14 haftalık bugün gitmiş söylememiş on gün sonra gel demiş

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-08-12-00-19-728_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-02-08-12-00-19-728_com.whatsapp.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 24
X