- 1 Ekim 2023
- 3.708
- 13.366
-
- Konu Sahibi Pocahantaass
Sizin daha 9.haftaymış ondan anlamamışım. Bu kadar erken belli olmaz ki.Diğer sefer gittiğimde kafası bilgisiyarda sağ taraftaydi şu gönderdigim fotoğraf varya belli olan o pozisyon onun diğer tarafa dönmüştü
Anladım canım neyse sağol tekrardan öğrenirim artıkİşte net görsem söylerim bakın bu arkadaşta bebek net görünüyor mesela.
Sizin bence erkek ama ben doktor değilim sadece kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Şuan 13 haftalık olucaz iki gün sonra bu hafta ogrencem artık herkes öğrenmiş vallaSizin daha 9.haftaymış ondan anlamamışım. Bu kadar erken belli olmaz ki.
Aslında bir kızınız var anlamamız lazım. Ben tüm çocuklarımın cinsiyetini hemen anlıyordum rahmime düştükleri gibi. Kızla erkek çok farklıdır mesela. Oğullarımda ne mide bulantısı ne rahatsızlık maşallah hiçbir sorun yaşamadım bel ağrısı dışında.Şuan 13 haftalık olucaz iki gün sonra bu hafta ogrencem artık herkes öğrenmiş valla
Olsun tahmin bu netleşince yazarımİşte net görsem söylerim bakın bu arkadaşta bebek net görünüyor mesela.
Sizin bence erkek ama ben doktor değilim sadece kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Aslında bir kızınız var anlamamız lazım. Ben tüm çocuklarımın cinsiyetini hemen anlıyordum rahmime düştükleri gibi. Kızla erkek çok farklıdır mesela. Oğullarımda ne mide bulantısı ne rahatsızlık maşallah hiçbir sorun yaşamadım bel ağrısı dışında.
Kızımda ise mahvoldum kusmaktan mide bulantısından halsizlikten. Eğer sağ kasığınızda ağrı çoksa kız, solda ağrı çoksa erkek mesela benim öyleydi.
Yeni doktordan geldim söylemedi küçük dedi haftaya gel derim dedi bilgisayar da bunu verdiSizin daha 9.haftaymış ondan anlamamışım. Bu kadar erken belli olmaz ki.
Erkek gibi duruyor şimdi ama doktorun ultrason cihazı biraz eski sanırım. Neyse siz sabırla bekleyin sağlıklı olsun gerizi teferruat.Yeni doktordan geldim söylemedi küçük dedi haftaya gel derim dedi bilgisayar da bunu verdi
Bu da erkek bence :)Bende bunların tersi kızımda hiç bir şey olmadı bunda herşey oldu peki canım bu bir tanıdığım 14 haftalık bugün gitmiş söylememiş on gün sonra gel demiş
Bu hafta ogrencek buraya yazarım peki benimki az önce gittim söylemedi ya bilgisayar bulanıkBu da erkek bence :)
Kafasındanmikiz kafasindan belli
Erkek dedim size de :)Bu hafta ogrencek buraya yazarım peki benimki az önce gittim söylemedi ya bilgisayar bulanık
Hayırlısı olsun inşallah bu hafta ogrencem yazarımErkek dedim size de :)
bu erkek bence , sağlıkla gelsınCanım bana da bakar mısın 11+1
Herkes erkek dedi sağlıklı olsun da hayırlısı neyse o artıkbu erkek bence , sağlıkla gelsın
Alıntı yapmayınca bıldırım gelmıyor :) Ben erkeğe benzettim sanki sağlıkla kavuşun inşallahKaç yere yazdım kimse cevap vermedi