Erkeğe benzettimSizce peki biz
Hayır karındanErkeğe benzettim
Usg vajinal mi?
Kafa çıkıntılı, kese yuvarlak değil, plasenta solda bir de Kasık batmanız solda ise kesin erkek diyebilirim. Bir erkek annesi olarak. Kayın validem sadece batma solda olduğu için kesin erkek dedi ve öyle çıktı. Eskiler oradan tahmin edermişErkeğe benzettim
Usg vajinal mi?
Benim ve cevremdeki bir cok kişinin yanlış ciktiGoogle a 2023 çin takvimi yazıp bilgilerinizi girip öğrenin bu zamana kadar kimsenin yanlış çıkmadı çevremdeki
Ben kasık batmam sağda idi, doktor %80 erkek dedi ama 10+4 de cuma günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecekKafa çıkıntılı, kese yuvarlak değil, plasenta solda bir de Kasık batmanız solda ise kesin erkek diyebilirim. Bir erkek annesi olarak. Kayın validem sadece batma solda olduğu için kesin erkek dedi ve öyle çıktı. Eskiler oradan tahmin edermiş
Şuan ikinci bebeğimi bekliyorum kese yuvarlak, plasenta sağda batmalarim pek yok ama bebeği oğlumun haftasına göre bir buçuk hafta geç gördük, ben kendiminkini kız diyorum, kayın validem buda erkek diyor bakalım kim haklı çıkacak.
Bize de tahminde bulunabilir misin rica etsem canımErkek kesinlikle cok erken olusmus heryeri
Sizinde erkege benziyor masallah saglikla alin kucaginizaBize de tahminde bulunabilir misin rica etsem canım
Sizce benimkisi,karından usg ve 12. HaftasıYeni fotolarımız geldi. Tahminleri alayım
Ay zerre anlamamakla birlikte kız gibi geldi banaSizce benimkisi,karından usg ve 12. Haftası
Teşekkür ederim inşallah bir kızım var sağlıklı olsun öncelikSizinde erkege benziyor masallah saglikla alin kucaginiza
Ay hadi hayırlısı sağlıklı olsun yeter ama içimde hep bir erkek annesi olma hevesi var,Ay zerre anlamamakla birlikte kız gibi geldi bana
Kıza benziyor. Fakat birkaç hafta sonra tekrar atarsanız nub kısmına bakarız öyle tekrar tahmin ederim. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah.
Canım yaşının üzerine tarihe göre 1 veya 2 yaş koyuyorSabah sitesinde kız, budizz diye bir sitede erkek sizin gönderdiğiniz sitede yine kız çıkıyor
Epey bir küçük belli olmuyor hiç. İlerleyen haftalarda tekrar atarsınız bakarım yine
OlurEpey bir küçük belli olmuyor hiç. İlerleyen haftalarda tekrar atarsınız bakarım yine
Erkek gibi
Benim cinsiyeti belli oldu %80 erkek dedi doktorumErkek kesinlikle cok erken olusmus heryeri
aglikla gelsin minik paşaBenim cinsiyeti belli oldu %80 erkek dedi doktorumtahminleriniz doğru çıktı hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?