- 25 Mayıs 2023
- 9
- 1
- 1
- 26
Çok teşekkür ederim bu arada aynı şekilde sizinde inşallahİnşallah canım benim allah gönlüne göre versin sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim bu arada aynı şekilde sizinde inşallahİnşallah canım benim allah gönlüne göre versin sağlıkla
Tamam büyümüş benim kızıma da 12. Haftada erkek demişti 15. Haftada kız dedi ondan sordum13+2 normalde ama şimdi ultrasonda 14 çıktı
Ben keseye göre söylüyorum aslında muz gibiyse erkek yuvarlaksa kız diye kendimceNeye göre öyle hissettiniz adet tarihime göre Çin takviminde erkek çıkıyor kızım var hayırlı sağlıklı bit erkek bebek istiyoruz
Çin takvimine inanmam ama merak edip bakmıştım bi sayfada kız bi sayfada erkek çıkmıştı. Ağrılarım baskılarım hep sağ tarafta oluyor benim hamileliğimin başından beri ve hiç kusmam mide bulantım olmadı ayrıca tavuk et yiyemiyordum yaşlı bi teyze erkek çocuksa eğer tavuk yedirmez dedi dediği gibi oldu yaşlıları dinlemek gerekÇin takvimine göre ne çıkmıştı sizin birde beneğiniz hangi kaşığınıza baskı yapıyordu daha çok
Değişir mi bilmiyorum ama 14 çıktı ultrasonda büyümüş bayaTamam büyümüş benim kızıma da 12. Haftada erkek demişti 15. Haftada kız dedi ondan sordum
Görüntüye göre erkekEki Görüntüle 3253384 Banada tahminde bulunabilirmisiniz
cin takviminde hamile kaldigim tsrih mart erkek son adet dongum 06 mart kiz cikiyor anlamafimİnşallah canım benim allah gönlüne göre versin sağlıkla
bizde alslim bi tahmin
Sizce bizim cinsiyet nedirKızlar 11.haftada anca belli oluyor daha çok küçükler
Erkek tipi varbizde alslim bi tahmin
Erkeğe benziyor gibiSizce bizim cinsiyet nedir
gıttım doktora solemedıler bakarmısınızErkek tipi var
gıttım doktora solemedıler bakarmısınız
Sizinki çok minnak keseye göre erkek olabilir belki. Muz gibi kesesiEki Görüntüle 3257457 Benimkini de tahmin eder misiniz 8 hafta olduk