- Konu Sahibi Deniz969696
-
Bana 4 hastalıkken öğrenmiştim vajinadan baktı doktor keseyi gördü 1.5 hafta sonra karından baktı keseden belli olur dıyorlar kese yuvarlaktı 9 haftalıklara gittiğimde kesenin şekli değişmişti birde bana bakar kışın cnmbenim tahminim keseye karından bakıldıysa erkek vajinal bakıldıysa kız öğrenince yazar mısın bende merak etttim bu teori doğru mu
KizBanada bakar mosın cnm
Gerçekten mi ağzından bal damlıyor valla çok teşekkür ederim bende kız dıye düşünmüştüm ama en usg fotosunda kesenin şekli sanki fasulye gibi görünce heralde Buda erkek dedim
Gönlündeki olur inşallah.Gerçekten mi ağzından bal damlıyor valla çok teşekkür ederim bende kız dıye düşünmüştüm ama en usg fotosunda kesenin şekli sanki fasulye gibi görünce heralde Buda erkek dedim
İnsallahGönlündeki olur inşallah.
Benim de bir oğlum var ve bu ay hamile kalmak istiyorum, bakalım. Ben de artık çeker çeker atarım buralara. Sizi çok iyi anlıyorum. Kızım olmasını çok istiyorum ben de. :)İnsallah
İnşallah sizinde gönlünüzdekini verir RabbimBenim de bir oğlum var ve bu ay hamile kalmak istiyorum, bakalım. Ben de artık çeker çeker atarım buralara. Sizi çok iyi anlıyorum. Kızım olmasını çok istiyorum ben de. :)
Amin inşallahAyyy çok heyecanlı. Gelecekteki kendimi görüyorum sizlerde. :) Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Keşke bilgim olsa da tahminde bulunsam. Gonlunuzdeki olur inşallah
Öğrendiğinizde yazarmışız ben kız olduğundan eminim tabi sadece tahmin en iyisini allah bilir
Erkeğe benzettimEki Görüntüle 2718721 Bana bakar mısın cnm 10 haftalık Olduk şuan
Daha önce de kız demiştin cnmErkeğe benzettim
Ben Kız diyorum.
Buda kız givi geldiEki Görüntüle 2719747 Banada tahmin yapar mısınız
Nerden anladınız cnm keseden miBuda kız givi geldi
İçimden öle geçtiNerden anladınız cnm keseden mi
Bende ole dıyorum ama hani diyorlar ya kız annenin güzelliğini alır dıye bende de tam tersi güzelleştim sanki o kafamı karıstıyorİçimden öle geçti
Bende kız bekliyorum ve hiç bozulmadım hatta güzelleştimBende ole dıyorum ama hani diyorlar ya kız annenin güzelliğini alır dıye bende de tam tersi güzelleştim sanki o kafamı karıstıyor
Gerçekten mi nasıl rahatladım cnm anlatamam herkes güzelleşmişsin oğlun olacak dıyorlar kafamı kariştirdilar peki senin kızın hangi taraftaBende kız bekliyorum ve hiç bozulmadım hatta güzelleştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?