CİNSİYET TAHMİNİ

benim tahminim keseye karından bakıldıysa erkek vajinal bakıldıysa kız öğrenince yazar mısın bende merak etttim bu teori doğru mu
Bana 4 hastalıkken öğrenmiştim vajinadan baktı doktor keseyi gördü 1.5 hafta sonra karından baktı keseden belli olur dıyorlar kese yuvarlaktı 9 haftalıklara gittiğimde kesenin şekli değişmişti birde bana bakar kışın cnm

Eklentiler

• D0A23AF5-2CC6-49F7-9C8B-A2FA5662DEAD.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 72
Lutfen banada bakarmisiniz,evet biliyorum çok küçük daha

Eklentiler

• IMG_20201023_103257.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 63
Gerçekten mi ağzından bal damlıyor valla çok teşekkür ederim bende kız dıye düşünmüştüm ama en usg fotosunda kesenin şekli sanki fasulye gibi görünce heralde Buda erkek dedim
Gönlündeki olur inşallah.

Benim de bir oğlum var ve bu ay hamile kalmak istiyorum, bakalım. Ben de artık çeker çeker atarım buralara. Sizi çok iyi anlıyorum. Kızım olmasını çok istiyorum ben de. :)

Benim de bir oğlum var ve bu ay hamile kalmak istiyorum, bakalım. Ben de artık çeker çeker atarım buralara. Sizi çok iyi anlıyorum. Kızım olmasını çok istiyorum ben de. :)
İnşallah sizinde gönlünüzdekini verir Rabbim benimde bir oğlum var 2. Bebeğime hamileyim ama daha çok küçük olduğu için sanırım kimse yorum yapmıyor cinsiyeti konusunda

Ayyy çok heyecanlı. Gelecekteki kendimi görüyorum sizlerde. :) Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Keşke bilgim olsa da tahminde bulunsam. Gonlunuzdeki olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…