- Konu Sahibi Deniz969696
Birde kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini ayan haftalıksınBende kız bekliyorum ve hiç bozulmadım hatta güzelleştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini ayan haftalıksınBende kız bekliyorum ve hiç bozulmadım hatta güzelleştim
Birde kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini şuan haftalıksın
Sol Tarafta.Gerçekten mi nasıl rahatladım cnm anlatamam herkes güzelleşmişsin oğlun olacak dıyorlar kafamı kariştirdilar peki senin kızın hangi tarafta
13 de öğrendim gösterdihemen 16. haftaya girdim. Sen?Birde kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini ayan haftalıksın
Benim sağ tarafa yakın sanki yada ortada bende 11. Haftaya girdimSol Tarafta.
13 de öğrendim gösterdihemen 16. haftaya girdim. Sen?
Bende ona dıkkat esiyorum zaten ama benim minik yerini bulamadı ama sanki hem sağda gemde ortada gibi eğer sagdaysa erkek diyorlar ama bilmiyorumOnu doktoruna sorman lazım ultrasından anlayamazsın yada dikkat et doktor cihazı koyduğunda bebeği nerde buluyorsa o tarafta bebek
Erkeğe benzettim
canım banada bakarmısın daha küçük ama
Öğrendim cnm erkek cinsiyetiÖğrendinmi cinsiyetini
Kız değil cnm erkek öğrendik cinsiyeti
Çok sevindimÖğrendim cnm erkek cinsiyeti
Sanırım benimki kız içime öyle doğuyorÖğrendim cnm erkek cinsiyeti
Erkeke benziyorKizlar yardım edin cinsiyet tahmini
Erkeğe benziyor
Kıza benziyorLutfen banada bakarmisiniz,evet biliyorum çok küçük daha
Bana da kız demiştiniz 19 +4 kız dedi Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayi nasip etsin
Hayırlı olsun çok sevindim :)Öğrendim cnm erkek cinsiyeti
Nerden anladın cnmErkeğe benziyor
Bebeğin kesenin içindeki pozisyonundan öğrenince yazarsanız sevinirimErkeğe benziyor