- 1 Ekim 2020
- 28
- 11
- 18
- 35
- Konu Sahibi Deniz969696
Kizlar merhaba ben 9 haftalık hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum kese yapısına göre belli oluyormuş diyorlar pek anlamadım lütfen bana yardımcı olur musunuz kız mı erkek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese şekline göre yuvarlak olursa kız muza benziyorsa erkek olur diyorlar ama dogru degil onlar benim ilk kese yusyuvarlaktı top gibi ama bebegim erkek ama şey derler bebek keseye sagdan yerleşmişse erkek olur solda olursa kız olur derler o ne kadar dogru bilmiyorum ama bende tutmuştu bebegim hep sagdaydı hala da öyle sagda daha çok duruyorKizlar yardım edin cinsiyet tahmini
Rabbim gönlüne göre versin inşallahKizlar yardım edin cinsiyet tahmini
Yani şimdi benim ne oluyorKese şekline göre yuvarlak olursa kız muza benziyorsa erkek olur diyorlar ama dogru degil onlar benim ilk kese yusyuvarlaktı top gibi ama bebegim erkek ama şey derler bebek keseye sagdan yerleşmişse erkek olur solda olursa kız olur derler o ne kadar dogru bilmiyorum ama bende tutmuştu bebegim hep sagdaydı hala da öyle sagda daha çok duruyor
KızKizlar yardım edin cinsiyet tahmini
Sağ da durunca erkek diyorlar ama
Öğrendiğinizde yazarmışız ben kız olduğundan eminim tabi sadece tahmin en iyisini allah bilirSağ da durunca erkek diyorlar ama
benim tahminim keseye karından bakıldıysa erkek vajinal bakıldıysa kız öğrenince yazar mısın bende merak etttim bu teori doğru muKizlar yardım edin cinsiyet tahmini
Öğrendinmi cinsiyetiniKizlar yardım edin cinsiyet tahmini
Yok daha gitmedim malum pandemiden dolayı çok randevu alamıyoruz ee haliyle muayeneler de geç oluyor gidince muhakkak soyleyecem ama bende merak ediyorumÖğrendinmi cinsiyetini
Merhabaa, bana da tahmin yapar mısınızÖğrendiğinizde yazarmışız ben kız olduğundan eminim tabi sadece tahmin en iyisini allah bilir
Ben Kız diyorum.Merhabaa, bana da tahmin yapar mısınız
Aayy ağzından baaalll damlıyoo inşallah hayırlısıylaaBen Kız diyorum.
Banada bakar mısınız kızlar ilk resim vajinadan dıgerleri karından bakıldı
Öğrendiğinizde yazarmışız ben kız olduğundan eminim tabi sadece tahmin en iyisini allah bilir