insallah saglikli bir bebek olur, 2 kolu 2 bacagi olur.Lutfen yorum yapın :)
Degıl ama merak yani , ilk gebelik ilk heyecan sağlıklı olsun yeterli tabi ..Bu kadar önemli mi gerçekten? sağlıklı olsun yetmez mi
Merak ettik alla alla ilk duygu heyecandan ne yaptığımı Mı BiLiOminsallah saglikli bir bebek olur, 2 kolu 2 bacagi olur.
kalbi tam olur...
gebeliklerin yüzde 20 si ilk 10 hafta icinde dogal olarak düsüyor ve buna dogal eleme deniyor biliyorsunuz degil mi?
Suanki konunuzun cinsiyet degil, saglikla tutunsun rahmime, saglikla büyüsün olmasi gerekidr.
:)Merak ettik alla alla ilk duygu heyecandan ne yaptığımı Mı BiLiOm
Yo aynı hatta eskisine göre daha az sivilceli:)
bilmiyorsunuz belli ki:)
14. haftaya kadar cinsiyetini görenemezseniz büyük ihtimal kiz olur.
Ben sizi görsem yüzünüze bakip tahmin ederdim.
cogu arkadasinkinin cinsiyetini ilk haftalarda yüzlerine bakarak hissetmistim, dogru cikmislardi.
ama icgüdüsel bir sey benimki, kesin bisi degil.
mesela yüzünüzde sivilceler cogaldi mi?
bi sen anLayışlı çıktın ALLAH ne muradın varSa versindr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
NUB teorisi (bebeğin ultrasonda genital tüberkül adı verilen çıkıntısından cinsiyeti anlamak) kesin sonuç verir mi? Nub çıkıntı teorisi, cinsiyet tahmininde internette son zamanlarda görmeye başladığımız bir şey. “Nub” yumru gibi bir şey demek, genital tüberkülü anlatmak için kullanılan bir...www.kadinlarkulubu.com
canım şu konudaki yöntemle iş yerimdeki bir abinin kızının olacağını öğrendik 3 hafta sonra falan ultrasonda çıktı gerçektende ama onun ki baya büyümüştü 10-12 haftalık falandı diye hatırlıyorum
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin ama sankim daha küçük gibi 2 hafta sonraki ultrason görüntüsünü de atarsın bakarız bu konuya göre kesin olmamakla birlikte bir tahmin yaparız
Oha dur bi :)Valla biLmiOmbi an önce doğusunda seweyim istiyom o kadar guzel 1 duygu ki RABBIM isteyen herkese nasip etsin
Bu yönteme göre benim de oğlum olması gerekiyordu kesin ama kız çıktı bizimkidr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
NUB teorisi (bebeğin ultrasonda genital tüberkül adı verilen çıkıntısından cinsiyeti anlamak) kesin sonuç verir mi? Nub çıkıntı teorisi, cinsiyet tahmininde internette son zamanlarda görmeye başladığımız bir şey. “Nub” yumru gibi bir şey demek, genital tüberkülü anlatmak için kullanılan bir...www.kadinlarkulubu.com
canım şu konudaki yöntemle iş yerimdeki bir abinin kızının olacağını öğrendik 3 hafta sonra falan ultrasonda çıktı gerçektende ama onun ki baya büyümüştü 10-12 haftalık falandı diye hatırlıyorum
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin ama sankim daha küçük gibi 2 hafta sonraki ultrason görüntüsünü de atarsın bakarız bu konuya göre kesin olmamakla birlikte bir tahmin yaparız
Öyle mi valla sağlıklı olsundasola yakın erkek olabilir
Bu yönteme göre benim de oğlum olması gerekiyordu kesin ama kız çıktı bizimki
Kiz ilk yA daha önce kimyasal gebelik geçirdim bu olunca hani derler yA görmemişin çocuğu olmuş tutmuş parmağını koparmış hesabıOha dur bi :)
7 haftalik gebesin :)
duyan da 40. haftaya gelmis gebe sanacak:)
hersey vaktinde güzel, sabretmesi güzel. vucudunun annelige hazirlanmasi, dogum , emzirme..cocugunun icinde büyümesi... aynen bir meyvenin agacta yetisip büyümesi gibi bir sey..
bi sen anLayışlı çıktın ALLAH ne muradın varSa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?