- 29 Kasım 2024
- 16
- 3
-
- Konu Sahibi mutlulukzenginlikhuzur
Selam canım sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin RabbimMerhaba kızlar :) ilk attığım 3 fotoğraf ikili testten 2 gün önce doktor kontrolünde verilenler 12+1 ken 2 li test yaptırdım doktor 2-3 gün önden gittiğini söyledi cinsiyet tahmini yaptı fotoğraflara göre sizce cinsiyeti ne olabilir
Selam canım sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin Rabbimbana erkek gibi geldi
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar :) ilk attığım 3 fotoğraf ikili testten 2 gün önce doktor kontrolünde verilenler 12+1 ken 2 li test yaptırdım doktor 2-3 gün önden gittiğini söyledi cinsiyet tahmini yaptı fotoğraflara göre sizce cinsiyeti ne olabilir
Teşekkür ederim yorumunuz içinAllahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinkıza benziyor ama sizin için hayırlısı neyse o olsun
Hayırlısı olsun balım sağlıklı olsun daTeşekkürler yorumunuz için :) İkili test yaptırdığım doktorumda erkeğe benzettim dedi kendi doktorum tam göremedim kız gibide olabilir dedi biraz kafam karıştı
İnşallah sağlıklı olması tek dileğimizHayırlısı olsun balım sağlıklı olsun da
Ay oda nasıl datlı olurİnşallah sağlıklı olması tek dileğimizilk çocuk olduğu için cinsiyet önemli değil sadece merak ediyoruz
Amin inşallahAy oda nasıl datlı olurRabbim nazarlardan saklasın
Benimkini mi , konu sahibininkini miErkeğe benzettim
Ay cok minnos ben boyle kucuk olunca anlamiyorum canimBenimkini mi , konu sahibininkini mi
Benimki için mi yorum yaptınız :)Erkeğe benzettim
Evet canimBenimki için mi yorum yaptınız :)
Bende fotoğraflardan öyle hissettim kendi doktorumda çıkıntı var gibi dedi bakalım oda netleştirirse iyi olacak :)Evet canim
sizinkide konumuna göre erkek gibi geldi bana :) sağlıkla doğsun inşallahBanada yorum yapar mısınız7+4
Teşekkür ederim bende erkek hissediyorum.sizinkide konumuna göre erkek gibi geldi bana :) sağlıkla doğsun inşallah
Valla canım bana kesenin şeklinden dolayı kız gibi geldi ama yanıladabilirimBanada yorum yapar mısınız7+4.