• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda çok merak ediyoruz 🥰

Sevgicik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
2.559
2.574
83
Merhabalar çok merak içindeyiz. Elbette öncelikle saglıklı olması bizşm için hersey den önemli ama insan ilk bebegi olunca merak ediyor 🥰 Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin 🤲🏻
İlk Ultrason görüntüsü 6+5 karından. İkincisi ise 8+5 yine karından Ultrason. 11+6 da nasipse ikili teste gidicez belki doktor bir tahminde bulunabilir ama sizinde görüşlerinizi merak ediyoruz 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20221115_204146_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221115_204146_com.android.gallery3d.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 181
  • Screenshot_20221115_204201_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221115_204201_com.android.gallery3d.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 186
9BFF45F6-9846-46D2-9C29-9FCEEE7EA3C3.jpeg

0F2A4E7D-5A49-4891-BCF7-93C19E293F8E.jpeg
Kızçeler merhaba tahmin yapabilecek olan varmı aranızda ilk çocuğumuz rabbim ne verirse başımız gözümüz üstüne ama insan merak ediyor 😍🤭
Üsteki 7 haftalık karından ultrason
Alttaki 8+6 haftalık karından ultrason
Teşekkürler şimdiden 🙏

Merhabalar çok merak içindeyiz. Elbette öncelikle saglıklı olması bizşm için hersey den önemli ama insan ilk bebegi olunca merak ediyor 🥰 Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin 🤲🏻
İlk Ultrason görüntüsü 6+5 karından. İkincisi ise 8+5 yine karından Ultrason. 11+6 da nasipse ikili teste gidicez belki doktor bir tahminde bulunabilir ama sizinde görüşlerinizi merak ediyoruz 🥰
Kız gibi geldi bana ya da öle hissettim diyelim..Sağlıkla gelsin :KK200:

İlk Ultrason için erkek demişlerdi ama sonraki ultrasonda hem kese sekli hemde durusu değişti. Hayırlı saglıklı olsun kız olursa bayram gibi olur eşime heralde 😂 🥰
Gecen gun kese fotoğraflarına baktım da yusyuvarlak olup erkek cıkanlarda az değil:KK70:

En çok ne aşeriyorsunuz buarada:KK72:Ben gerçekten ekşi olan herşeyden resmen kaçıyorum..Sırf vitaminli diye dişimi sıkıp mandalina yemeye çalıştım zor geldi...Hep tatlı yemek istiyorum:rolleyes:Bundan önceki hamileliğimle birebir aynı gidiyor...

Eşimle dedik ki; ya benim hamileliklerim klasik bu şekilde oluyor..Ya da "Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi,ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı" diye birşey olma ihtimali olabilir bazı hamilelerde tam tersini yaşamış olsalarda:KK70::KK70::KK70:

Gecen gun kese fotoğraflarına baktım da yusyuvarlak olup erkek cıkanlarda az değil:KK70:

En çok ne aşeriyorsunuz buarada:KK72:Ben gerçekten ekşi olan herşeyden resmen kaçıyorum..Sırf vitaminli diye dişimi sıkıp mandalina yemeye çalıştım zor geldi...Hep tatlı yemek istiyorum:rolleyes:Bundan önceki hamileliğimle birebir aynı gidiyor...

Eşimle dedik ki; ya benim hamileliklerim klasik bu şekilde oluyor..Ya da "Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi,ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı" diye birşey olma ihtimali olabilir bazı hamilelerde tam tersini yaşamış olsalarda:KK70::KK70::KK70:
Benim sabit değil aşermelerim. bir anda gece aklıma turp geliyo sabah kalkınca limon. Sıkıp yiyeyim diyorum bazen tantuni geliyo limonla yiyeyim diyorum 😂bir anda çikolata tadı geliyor agzıma çikolata yiyeyim diyorum çok karısık yani 😂

Benim sabit değil aşermelerim. bir anda gece aklıma turp geliyo sabah kalkınca limon. Sıkıp yiyeyim diyorum bazen tantuni geliyo limonla yiyeyim diyorum 😂bir anda çikolata tadı geliyor agzıma çikolata yiyeyim diyorum çok karısık yani 😂
Ben mesela lımonata hastasıyım ..Çiğ köfte-limon hastasıyım ama gerçekten ekşiyle alakalı bısı dilime değsin istemiyorum..

Bugün hatta limonata içmeyi denedim gercekten tıksınme olayına gırmısım ınanılır gibi degıl yanı bunu yasamasam bir baskası dese abartıyor derdım herhalde..

Tahin helvası çok canım istiyor mesela...Ayran ..Beyaz olan herşey hoşuma gıdıyor🤷🏻‍♀️ Mesela sütü hiç sevmem ama hamılelıgımde cılgınlar gibi süt içmiştim ..Şimdi de ufaktan baslıyor mesela elimin süte gitmesi...

Öğrendiğimizde cinsiyetleri paylaşalım...Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız

:anneadayı::KK200:

Ben mesela lımonata hastasıyım ..Çiğ köfte-limon hastasıyım ama gerçekten ekşiyle alakalı bısı dilime değsin istemiyorum..

Bugün hatta limonata içmeyi denedim gercekten tıksınme olayına gırmısım ınanılır gibi degıl yanı bunu yasamasam bir baskası dese abartıyor derdım herhalde..

Tahin helvası çok canım istiyor mesela...Ayran ..Beyaz olan herşey hoşuma gıdıyor🤷🏻‍♀️ Mesela sütü hiç sevmem ama hamılelıgımde cılgınlar gibi süt içmiştim ..Şimdi de ufaktan baslıyor mesela elimin süte gitmesi...

Öğrendiğimizde cinsiyetleri paylaşalım...Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız

:anneadayı::KK200:
Amiiinnn 🥰🤲🏻 ay ben basta deli gibi ekşi istedim sonra pat diye taklıya döner gibi oldum ama ara ara değişiyor dediğim gibi saçma sapan seylerin tadı geliyo aklıma 😂 bir gece tam uyuycam tuzlu peynir kızartması tadı geldi agzıma sabah bşr yedim yandım resmen atesten 😂 içim kavruldu resmen

Canım ikinci ultrason foton benim aynı haftalardaki fotoma benziyor benim erkek, o yüzden erkek demek istedim💙😊

Back