- 13 Ocak 2025
- 3
- 0
- 1
- 22
Ne oldu sizin sonuçMerhaba 15 +4 bacak arasında kordon mu cinsiyet mı doktor emin olamadi erkek gibi dedi ama önceden de kız demişti renkli doppler ile baktı organa benzettiği yer kordon olabilirmiş
Bacak arası anlayabilen var mı kordon mu yoksa erkek mi ?
Kız bence canımBanada yorum yapabılırmısınız cinsiyet konusunda anlayabılen
İkisi de kız gibi kese yuvarlak ikisi de canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim ikiz gebelik doktor önce bir kız bir erkek dedi sonrada iki kız dedi ama emin değil anlayan varmı
Eki Görüntüle 3536075
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canımmHamile olan anne adayları lütfen bize de dua edin bize de nasip olur inşallah
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersemKız bence canım
Amin inşallah yaniliyoruzdur inşallah sağlıklı bı şekilde 1 kız 1 erkek bebiş nasip etsin inşallahİnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canımmSende bana dua et herşey gönlümce olsun sağlıkla gelsin bebiş
Kaç haftalık kıza benziyorAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem
Haftasını soylermisin 6 7 gibi duruyor eğer öyleyse erkek kıza göre daha çok gelişiyorAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem
Erkek gibi belli oldu mu cinsiyetiBanada yorum yapınEki Görüntüle 3529633
Oldu kağıda yazdırdık ama partiyi bekliyoruzErkek gibi belli oldu mu cinsiyeti
Ne oldu sizin sonu
Aaa bacak arası da boş gibiydi halbuki devlette baktırdın hep değil mi ? Aletlerinden de kaynaklı olabilir belki, hayırlı olsun benimErkek benim
Bu resimde 11 haftalıkHaftasını soylermisin 6 7 gibi duruyor eğer öyleyse erkek kıza göre daha çok gelişiyor
Yaa bence bı an önce yapın ya merak ettimOldu kağıda yazdırdık ama partiyi bekliyoruzzaten 16+3 te zor dayandık birde kendimize heyecan yarattık
Kız bence canim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimBu resimde 11 haftalık
Önceki gebeliğim düşükle sonuçlandığı için özelde tavsiye edilen bir doktora gittim aslında ama evet erkek çıktıAaa bacak arası da boş gibiydi halbuki devlette baktırdın hep değil mi ? Aletlerinden de kaynaklı olabilir belki, hayırlı olsun ben
Teşekkür ederimİkisi de kız gibi kese yuvarlak ikisi de canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?