Bacak arası boş görünüyor. Doktor bir şey demedi mi acaba12 hafta 4 günlük cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ? Bacak arası resmini de ekledim.
Kıza benziyor dedi ama net konuşmadı 12 haftalıkken cinsiyet belli olmaz mı net şekildeBacak arası boş görünüyor. Doktor bir şey demedi mi acaba
Yani tâbi ki yanılma payı oluyor fakat benim kıza da 13 haftalık kız demişlerdi. Böyle bacak arasını gösterip. Allah gönlünüze göre versin, hayırlı evlat olur inşallahKıza benziyor dedi ama net konuşmadı 12 haftalıkken cinsiyet belli olmaz mı net şekilde
Bence kız zaten çok tatlı durmuş12 hafta 4 günlük cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ? Bacak arası resmini de ekledim.
Çok teşekkür ederizBence kız zaten çok tatlı durmuş
Bence de kız sağlıkla kucağınıza alın inşallah12 hafta 4 günlük cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ? Bacak arası resmini de ekledim.
Çok sağolun inşallahBence de kız sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Olabilir tabi ama bazen belli olmayabiliyor ya da doktorlar kesin bir şey söylemek istemiyor 2-3 hafta daha bekliyor söylemek için.Kıza benziyor dedi ama net konuşmadı 12 haftalıkken cinsiyet belli olmaz mı net şekilde
Kız bence boş arası
Olabilir tabi ama bazen belli olmayabiliyor ya da doktorlar kesin bir şey söylemek istemiyor 2-3 hafta daha bekliyor söylemek için.
Kız sanırım
Bence de kız sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bence kız zaten çok tatlı durmuş
Bana da yorum yapabilir misiniz 11 haftalıkMerhaba 15 +4 bacak arasında kordon mu cinsiyet mı doktor emin olamadi erkek gibi dedi ama önceden de kız demişti renkli doppler ile baktı organa benzettiği yer kordon olabilirmiş
Bacak arası anlayabilen var mı kordon mu yoksa erkek mi ?
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisinizBoş görünüyor bacak arası. Kız diye düşünüyorum ama tabi doktorunuz daha doğrusunu bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?