Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİN inşallah teşekkür ederimGörsele bakınca içimden kız geçti sağlıkla kucağına almak da nasıp olsun inşallah![]()
Kız gibi görünüyor13+1 haftalık tahmin edebilen varmı cinsiyetEki Görüntüle 3567421
13+1 haftalık tahmin edebilen varmı cinsiyetEki Görüntüle 3567421 Kız bence
Banada tahmin edebilir misiniz
Ben kız diyorum belli oldu mu13+1 haftalık tahmin edebilen varmı cinsiyetEki Görüntüle 3567421
Kız dediBen kız diyorum belli oldu mu![]()
Tahminde bulundu bidaha bakıcakBen kız diyorum belli oldu mu![]()
Ayy doktor ultrason vermedi ama video çekmiştik ekran resmi aldım tahmin yüretebilir misiniz 12+1 çok merak ediyorum cinsiyetiniBen kız diyorum belli oldu mu![]()
Kız Bence hayırla gelsin inşallahAyy doktor ultrason vermedi ama video çekmiştik ekran resmi aldım tahmin yüretebilir misiniz 12+1 çok merak ediyorum cinsiyetini![]()
Amin inşallahhKız Bence hayırla gelsin inşallah
Kız Bence hayırla gelsin inşallah
Kuzum nub gözükmüyor tam o yüzden emin olmamakla birlikte benim kızıma benzettim kız diyim o yüzdenAyy doktor ultrason vermedi ama video çekmiştik ekran resmi aldım tahmin yüretebilir misiniz 12+1 çok merak ediyorum cinsiyetini![]()
Ayy teşekkür ederim hayırlısı artıkKuzum nub gözükmüyor tam o yüzden emin olmamakla birlikte benim kızıma benzettim kız diyim o yüzden![]()
Erkek gibiKizlar banada bakabilirmisiniz 23 haftalık oldum bı türlü ogrenemedik