Erkek demek geldi içimden7+3 ultrason görüntüsü. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı acaba çok heyecanlıyız tabii kızda olsa erkekte çok çok sevinicez ama yinede çok merak ediyoruz
Karından mı vajinal mi7+3 ultrason görüntüsü. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı acaba çok heyecanlıyız tabii kızda olsa erkekte çok çok sevinicez ama yinede çok merak ediyoruz
Kız gibi geldi canımKızlar bebeğimin cinsiyet tahminini yapabilir misiniz? 14+0 ultrason görüntüsü
Aaa nereden anladınız acaba ? Doktorum emin olamadı o yüzden bişey diyemediKız gibi geldi canım
Sadece tahmin canım, kemik yapısından tahmin ettim tabiki de doktorun dediği daha doğruAaa nereden anladınız acaba ? Doktorum emin olamadı o yüzden bişey diyemedi
Doktorum emin olamadı bir türlü kıza benzetti ama sonradan bir ay sonra bidaha bakalım dedi CanımSadece tahmin canım, kemik yapısından tahmin ettim tabiki de doktorun dediği daha doğrudoktor ne tahmin etti
Tahminim doğru çıkacak o zamanDoktorum emin olamadı bir türlü kıza benzetti ama sonradan bir ay sonra bidaha bakalım dedi Canım
Çok teşekkür ederim aminn inşallahTahminim doğru çıkacak o zamansağlıkla ve gönlünüzce gelsin inşallah
İkisi de kız gibi geldiKızlar banada tahminde bulunabilir misiniz ikiz gebelik Eki Görüntüle 3278281
Yaa inşallah sağlıklı olsunlarda bende birinin kız olduğunu hissediyorumİkisi de kız gibi geldi
bu görüntüde ilk kese 5 haftalık diğeri 7+3merhabaaa araniza yeni katıldım bir oğlum var 2 yaşında şuan ikinci minigime hamileyim insan merak ediyor tabiiicinsiyet tahmini yapabilir mısınız rica etsem
Bu da erkek sanki canımmerhabaaa araniza yeni katıldım bir oğlum var 2 yaşında şuan ikinci minigime hamileyim insan merak ediyor tabiiicinsiyet tahmini yapabilir mısınız rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?