- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
Bulursam atıcam ama yandan nub görüntüleri var google da böyle düz olmuyor erkek bebeklerin.Acaba ultrason foto su varmi sizde
TmmBende aradım açıkçası evde karşılaştırmak için ama bulamıyorum. Size tavsiyem doktor bakarken video alsanız . YouTube da cinsiyet videolarına bakın aynı haftalarda olan. Sizinki bence kız bilemiyoruz tabi yine ama benzettim benim ultrasona
Kız görünüyor
Eminmisiniz?Kız görünüyor
Hyr ikinciIkra meyra hanım var doğru tahmin ediyor bı sorun isterseniz. İlk bebeginizmi
Sizin erkek bebek oldumu acaba olduysa fotogarfi boylemiydi?Çıkıntı var zaten bu durumda erkek diyorlar doktorun tahmin yaptimi
Ilk bebeginizmi? Bana kiz gibi geldiEki Görüntüle 2942344 banada yorum yapar misiniz 13 hafta doktor karından ulturasyonla hep soldan bakti
Pek Emin degilim erkek ta olabilir InshallahIlk bebeginizmi? Bana kiz gibi geldi
Benimde kizim var inshallah oglum olur suanIlk bebeginizmi? Bana kiz gibi
Eminmisiniz? Interneten baktimda bazilarida erkek bebege benziyorduKız görünüyor
Hayır 3 bebeğim iki kızım var elhamdülillah bir de oğlum olsun istiyorumIlk bebeginizmi? Bana kiz gibi geldi
Yok canm benim iki kızım var şimdi hamileyim ama daha ogrenmedik ben korunurken kaldım başka düşünmüyordum yani erkek olsun diye yapmadım buyuzden kız olursa hayal kırıklığı olmaz aksine sevinirim bile alıştım kizlara canmSizin erkek bebek oldumu acaba olduysa fotogarfi boylemiydi?
Ha TMM anladimYok canm benim iki kızım var şimdi hamileyim ama daha ogrenmedik ben korunurken kaldım başka düşünmüyordum yani erkek olsun diye yapmadım buyuzden kız olursa hayal kırıklığı olmaz aksine sevinirim bile alıştım kizlara canm
12 hafta acaba sizde fotosu varmi sizinkinin ultrasonunun?Kaçıncı hafta? Ben nub teorisine inanmıyorum. Oğlumun nubu yataydı , doktor kız gibi demişti yanıldı
O yüzden biraz daha büyümesini bekleyin cinsiyet için bence
Nasil anladiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?