- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
Nub teorisi. Ama sadece tahmin tabii bizimkiNasil anladiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nub teorisi. Ama sadece tahmin tabii bizimkiNasil anladiniz?
Bence tam görememiştir doktor çünkü mutlaka yukarı doğru bir çıkıntısı oluyo 11-12 de bile belli oluyor ama pozisyon önemli tabii birde doktorun ultrason cihazın kalitesiKaçıncı hafta? Ben nub teorisine inanmıyorum. Oğlumun nubu yataydı , doktor kız gibi demişti yanıldı
O yüzden biraz daha büyümesini bekleyin cinsiyet için bence
Yok burdaki arkadaşlar da kız demişti Herkeste farklı tabiiBence tam görememiştir doktor çünkü mutlaka yukarı doğru bir çıkıntısı oluyo 11-12 de bile belli oluyor ama pozisyon önemli tabii birde doktorun ultrason cihazın kalitesi
12 hafta acaba sizde fotosu varmi sizinkinin ultrasonunun?
Erkek görünüyorIkra meyra hanım nub bakabilirmisiniz aceba 10+2 haftalığız Eki Görüntüle 2944239 Eki Görüntüle 2944240 Eki Görüntüle 2944237
Merhaba 11-12 haftalık tahminde bulunur musunuzÇıkıntı var zaten bu durumda erkek diyorlar doktorun tahmin yaptimi
Merhaba tahminde bulunur musunuzKız olmali, çıkıntı duz duruyor
Ben pek anlamam ama Nub cikintisi duz gibi duruyor, kiz oluyormus duz oluncaMerhaba tahminde bulunur musunuz
Teşekkür ederimBen pek anlamam ama Nub cikintisi duz gibi duruyor, kiz oluyormus duz olunca
Rica edermTeşekkür ederim
Siz suan Cinsiyeti ogrendinizmi?Bulursam atıcam ama yandan nub görüntüleri var google da böyle düz olmuyor erkek bebeklerin.
Belli oldumu cinsiyetNasil anladiniz?
Bir hfta sonra gidecemBelli oldumu cinsiyet
Sizin belli oldumu?Belli oldumu cinsiyet
Bende haftaya gideceğimSizin belli oldumu?
En son 14. Hafta da gitmiştik kız dedi. Ay sonuna doğru gideceğim 18.haftamdaSiz suan Cinsiyeti ogrendinizmi?